Magyar Pétert a dollárbaloldal irányítja

magyarpéter, MAGYAR Péter
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Magyar Péter a kormányoldalon a helyettes államtitkárságig sem vitte, a baloldalon viszont imádják, a személyiségéből fakadóan pedig lubickol ebben a miliőben – mondta Zila János az Origónak. Az Alapjogokért Központ elemzője szerint Magyar Péter úgy kapálódzik a figyelem fenntartásáért, mint az ürge a madzagon, és nincs más lehetőség előtte, mint a belemerülés a baloldali mocsárba.
Vágólapra másolva!

Egy olyan férfi tűnhetett föl Magyar Péter mögött, akinek cégei már a Nemzeti Információs Központ jelentésében is szerepeltekírta meg a Magyar Nemzet a Mandiner cikke alapján. Magyar Péter 2024. március 15-ei rendezvényét olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. Mit mutat egy újabb baloldali feltűnése Magyar közelében?

Aki úgy hápog, mint egy baloldali politikus, úgy totyog, mint egy baloldali politikus, és úgy néz ki, mint egy baloldali politikus, az baloldali politikus. Magyar Péter a kormányoldal rombolásának ígéretével tört be a közéletbe, így nem csoda, hogy annak baloldali bugyraiban talált helyet magának. Arra, amit ő kínál, kereslet a baloldali választók, a baloldali háttéremberek és a baloldal támogatói között akad, nem csoda, hogy napról napra egyre inkább berendezkedik ebben a közegben.

A vállalkozó érdekeltségeihez a Nemzeti Információs Központ részjelentése alapján a Korányi-féle amerikai körtől kapott pénzt – írta a Magyar Nemzet, kiemelve, hogy az egyik ilyen cég a személybiztonsági tevékenységet végző Parter Event Kft. Mire utalhat ez a kapcsolat?

Arra, hogy a dollárbaloldal mögött álló hátország egy jelentős része már Magyar Pétert támogatja. 

Az említett kereslet és kínálat mind jobban egymásra talál, így megjelennek Magyar mögött ugyanazok a szereplők, akik nemrég még Márki-Zay Pétert és a 2022-es háborúpárti összefogást segítették. Azok a külföldi erők, amelyek hazánkba juttatták a guruló dollárokat, most sem vágynak másra, mint egy olyan szereplőre, aki támadja a konzekvensen tűzszünetet és békét szorgalmazó kormányt. Nekik minden zavar jól jön ebben az erőtérben.

Kövesnek a közösségimédia-oldala alapján több baloldali politikus is ismerőse. Mondhatjuk, hogy Magyar Péter jól érzi magát ebben a közegben?

Most már biztosan kijelenthetjük, hogy ez az ő közege, és úgy tűnik, hogy addig jól is fogja érezni benne magát, amíg ő marad a baloldal üdvöskéje. 

A kormányoldalon helyettes államtitkárságig sem vitte, a baloldalon viszont messiásként tekintenek rá, a személyiségéből fakadóan pedig lubickol ebben a miliőben.

MAGYAR Péter, magyarpéter
Magyar Péter ünnepelteti magát
Fotó: Balogh Zoltán / MTI/MTVA/MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Zalatnay Sarolta énekesnőt felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését. Az énekesnő felszólítja Magyart, hogy ezt a napot hagyja meg az anyák iránti tisztelet napjának, és ne keverje bele a politikát. Mit mutat ez az időzítés Magyarról?

Azt, hogy semmi nem számít neki, csak az, hogy fenn tudja tartani maga körül a dollármédia és a baloldali nyilvánosság figyelmét. Túl nagy érzékenységet eddig sem mutatott mások érzései iránt.

Magyar Péter nemrégiben bement a Klubrádióba, és Bolgár Györggyel beszélgetett, holott korábban kijelentette, hogy soha be nem teszi a lábát oda. Miért csinál mindig mást Magyar, mint amit mond?

A Klubrádiós fellépés is csak arra mutat rá, hogy Magyar Péter úgy kapálódzik a figyelem fenntartásáért, mint az ürge a madzagon, és nincs más lehetőség előtte, mint az alámerülés a baloldali mocsárba. Ahogy láttuk, ezt örömmel meg is teszi. A róla szóló hírek egy agresszív karakter kontúrjait rajzolják meg, aki sokszor nem gondolja át, hogy mit mond vagy tesz. A lényeg csak az, hogy támadhassa az ellenfeleit. Ebből fakadóan azonban gyorsan kifutott a hitelességből, és ahogy halad előre, egyre több az ellentmondás a kommunikációjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK