Rejtélyes férfi talált rá az idősotthonból eltűnt Marika nénire

Vágólapra másolva!
Az asszony egy idősotthonból tűnt el. Családja keresi azt a férfit, aki rábukkant Marika nénire: köszönetet akarnak mondani neki.
Vágólapra másolva!

Hatalmas erőkkel, több csapatban, kutyákkal és gyalog, napokon keresztül keresték azt a 82 éves idős asszonyt, akinek Tatabányán veszett nyoma, furcsa körülmények között. A 82 éves B. Mária Ilona ugyanis egy helyi idősotthonban lakott, onnan azonban csütörtökön (április 11.) kisétált, és eltűnt.

Bár sokan a legrosszabbtól tartottak, szombaton, a késő délutáni órákban csodával határos módon a nyomára bukkantak. 
Kiderült, hogy a nyugdíjas vonattal távozhatott az idősotthonból, mert a kecskédi vasútállomás közelében bukkantak rá. Úgy tudni, hogy 

az asszonyt egy férfi szúrta ki a vasútállomáson, ő szólt a keresőknek.

 Marika néni a helyzethez képest jól van, szerencsésen átvészelte a nem mindennapi eltűnést. Családja is rettentően boldog, hogy visszakapták édesanyjukat, hálás posztban köszönték meg a segítséget, külön annak a férfinek, aki végül rábukkant Marika nénire:

- Ezt a hálát szavakba nem lehet kifejezni. Köszönetünk szól annak a férfinak is, aki észrevette a segítségre szoruló édesanyánkat. A rendőrség nem adhatja ki a nevet, telefonszámát, pedig szívesen megköszönném személyesen is - idézi a Bors az asszony fiának posztját.