Soha többet nem kerülhet gyerekek közelébe a borsodi pedofil

Vágólapra másolva!
Egy borsodi férfi kihasználta, hogy egy kiskorú lány érdeklődik iránta. Ezért elhívta magához, majd ott szexelt vele, amiért fizetett is a lánynak.
Vágólapra másolva!

Tavaly januárban az interneten egy borsodi férfi megismerkedett egy kiskorú lánnyal, aki szexuális szolgáltatást kínált neki. A férfi tudta, hogy a lány még nincs 18 éves , de ez nem zavarta, ezért elfogadta a lány szolgáltatásit. 

Ezután január közepén egy találkozót beszéltek meg a férfi házánál, egy borsodi településen, ahol a lány pénzért szexelt a férfival, aki ezért 15 ezer forintot adott neki. 

 

pedofil, illusztráció
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetést javasol. Valamint indítványozza, hogy a férfit tiltsák el minden olyan foglalkozástól, ahol kiskorúval kerülne kapcsolatba.

Egy VII. kerületi lakásban egy nő és az élettársa egy kiskorút akartak prostitúcióra kényszeríteni. Saját lányait erőszakolta meg egy Csongrád-Csanád vármegyei férfi. Egy Lentiben élő pedofil kerülhet börtönbe. A testvére hétéves kisgyerekéről készített pornográf felvételeket egy 32 éves budapesti pedofil.