Szenny és mocsok: megmutatjuk, ki is valójában Magyar Péter - videó

Vágólapra másolva!
A terhes feleségét az ajtónak vágta, késsel fenyegette, lehallgatta, majd a kizsarolt beszélgetéssel - mi mást is tenne egy Magyar Péter - zsarolta Varga Juditot. Aztán közzétette a felvételt, hazugságokkal körítve. A baloldal új Márki-Zay Péterét természetesen a személyes bosszú hajtja. Varga Judit egy idő után már nem bírta elviselni férje terrorját, otthagyta, később Magyart mindenhonnét kirúgták. Ez motiválja. Szarvas Szilveszter, a Megafon egyik vezetője rendkívül tanulságos videót készített - saját megjegyzéseivel - Varga Judit drámai vallomásából. És így nagyon pontosan meg lehet nézni, ki is valójában Magyar Péter.
Vágólapra másolva!

Hogy kicsoda valójában Magyar Péter? – teszi fel a kérdést Szarvas Szilveszter közösségi oldalán.
Varga Judit egyik története tökéletesen tiszta képet ad róla: 
-Volt egy ilyen este, hogy a gyerekek már aludtak fent a szobájukban, a szüleim a nappaliban a kihúzott franciaágyon, ahova én a veszekedés után inkább odafeküdtem az édesanyám mellé, mert tényleg ilyen állapotban éltem én, hogy állandóan attól kellett tartanom, hogy Péternek milyen hangulata van.
- De mitől féltél, Judit?
- Hát attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust, és a Péter kijött egyébként a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett így járkálni egy késsel a kezében a házban. És emlékszem, hogy az édesanyámmal ott félünk és lapulunk, hogy ebből mi lesz és a gyerekekkel mi lesz. És aztán járkált így öt percig, lehet, hogy csak erődemonstráció volt, Isten tudja, nem tudom."

Ahogy Varga Judit interjúját hallgattam, arra gondoltam, hogy még az ellenségeimnek sem kívánnék ilyen embert "társnak". Hiszen Magyar Péter nem társ, hanem egy nárcisztikus, bántalmazó, önimádó ember. Neki semmi sem szent. Képes volt évekig rettegésben tartani saját feleségét, verbálisan és fizikálisan is bántalmazni. Sőt, hangfelvételt készíteni beszélgetéseikről, majd azzal zsarolni őt. Undorító! Nőbántalmazóknak pedig semmi helye a közéletben!

— írta Szarvas Szilveszter bejegyzésében.

Tekintse meg a teljes igazságot Magyar Péterről: