Szervezetlenség, pocsék hangosítás, randalírozó részegek: dühöngenek a nézők Beton.Hofi koncertje miatt

Beton Hofi, Beton, hofi, rapper, előadó
Beton.Hofi Magyar rapper
Fotó: Sándor Judit - delmagyar.hu
Vágólapra másolva!
Először adott arénakoncertet a Beton.Hofi néven ismert rapper, az előadás helyszíne az MVM Dome volt Budapesten. A rajongók azonban csalódtak, sőt, sokan közülük mérgesek a koncert miatt. Rossz hangosítás, szervezetlenség, a látványelemek hiánya: úgy tűnik, élvezhetetlen volt a koncert.
Vágólapra másolva!

Egy népszerű internetes felületen osztják meg tapasztalataikat Beton.Hofi szombati, április 13-i koncertjéről a többnyire csalódott rajongók. A Redditen követhető online beszélgetésben az elégedetlen hangok vannak többségben, és úgy tűnik, ezúttal nem megalapozatlan panaszkodásról, hanem sokak által megtapasztaltakról van szó.

Csapnivaló hangzás, részegek mindenütt

A gyalázatosan rossz hangosítás miatt még az ismert számait sem lehetett követni, a közönséggel pedig szinte egyáltalán nem kommunikált az előadó – értékelik a hozzászólók Beton.Hofi tegnapi előadását, nem túl hízelgően. Többen kifogásolják azt is, hogy alig adott elő néhányat legfrissebb számai közül, miközben"a hangosítás se volt a topon", ahogy fogalmaz az egyik hozzászóló, bár több fórumozó ennél jóval keményebb jelzőket használt.

Érdekes visszacsatolást jelent az is a koncertélményről, hogy a hozzászólások alapján úgy tűnik, nem kellemesen felszabadult, az alkoholfogyasztás mellett is normálisan szórakozó embereket lehetett látni, hanem lerészegedő, majd botrányosan viselkedők gyűltek össze az előadó fellépésén.

A prosztó közönséget már nem is minősítem. 

Sajnos olyan szektorban ültünk, ahol percenként ki kellett valakit engedni a sorból, és halál részegek lettek, majd le is öntöttek piával" – fogalmaz elég egyértelműen az egyik hozzászóló.

Sokan tették szóvá azt is, hogy Beton.Hofi mellett Miller Dávid jelenléte indokolatlan és túlzó volt a színpadon. "A half time showt es Miller folyamatos jelenlétét inkabb nem kommentelném" - írja az egyik koncertlátogató.

Azt sem lehetett látni, ki énekel

Nem csak a hangzással volt gond gyakorlatilag a teljes arénában (ez egyértelműen a hangosítás hibája, nem a rendezvényhelyszín adottságaié), vagy azzal, hogy a beengedést szervezetlenül végezték. Látni sem nagyon lehetett az énekest, illetve a produkciót (már ha lett volna egyáltalán mint nézni).

Megvilágító fényeket sem használták jól, mivel nem mindig követte azokat, akik énekeltek. 

"Végén az elköszönésnél, amikor a zenekar tagjainak megköszönték, furcsa mód nem kaptak fényt az említett tagok, tök sötétben ültek, végig csak Hofi volt kiemelve. Tulajdonképpen nem láttál semmit abból, kit kell megtapsolni" – foglalta össze az egyik kommentelő, hogy vizuálisan sem kompenzált semmit a koncert a pocsék hangzásból.

"Az interakcióban és a látványelemekben is hiányérzetem volt" – fűzte hozzá egyikük, ami alapján úgy tűnik, a koncert kizárólag az előadóról, és nem a közönségről, annak színvonalas szórakoztatásáról szólt.

Mindezt úgy, hogy az előadásra a legolcsóbb jegyek 9900 Ft-ba kerültek.