Brutális támadást indított a sajtószabadság ellen a csepeli polgármester

Vágólapra másolva!
Borbély Lénárd csepeli polgármester és Ábel Attila évek óta becsapják, megtévesztik, megosztják a csepeli jobboldali szavazókat, ezért nem engedték megjelenni a miniszterelnöki ajánlást sem a Csepeli Hírmondóban – írja közleményében a csepeli Fidesz. Az ügy hátterében az áll, hogy Orbán Viktor miniszterelnök aláírásával és egy közös fényképpel ajánlják Dudás Zoltánt, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét és programját a csepeli választók figyelmébe.
Vágólapra másolva!

– Ezt a brüsszeli tempóban kimódolt cenzúrát még a kádári komcsi mutyivilág szocivá átvedlett elvtársai sem merték megcsinálni. Persze, az is utoljára 1950-ben fordult itt elő, hogy politikus magáról nevezzen el közintézményt: ez volt a „Rákosi Mátyás Vas- és Fémművek”. Ma már ismét ott tartunk, mint az ötvenes években. Borbély Lénárd álcivil választási pártja: a „Borbély Lénárd és Csapata” nevet viseli

– írta a nagyobbik kormánypárt helyi szervezete a Magyar Nemzet híradása szerint.

Mint jelezték, ma ennek a világnak a visszaépítése folyik. Jelezték, hogy 

brutális támadás érte a sajtószabadságot,

 sőt Borbélyék meggyalázták alapvető szabadságjogaikat. 

– Adminisztratív eszközökkel akarják elhallgattatni és a politikai térből kiiktatni Magyarország miniszterelnökét és a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét, azért, hogy meggátolják a csepeli választók szabad tájékozódását, az övékétől eltérő álláspont, vélemény megismerésének lehetőségét. Ráadásul a választási időszakban, pont úgy, ahogy az Egyesült Államokban Donald Trumppal vagy éppen Brüsszelben a jobboldali, konzervatív politikusokkal történt. Egyébként Borbély Lénárd, ha tehetné nemcsak az újságból, de még a szavazólapokról is kitiltaná a Fideszt – húzta alá a csepeli Fidesz.

Kiemelték, hogy Borbély Lénárd egyébként pártjának csillagászati összegű kampányát, luxus módon berendezett Rákóczi úti választási irodáját, pártja teljes működési költségét és a vele szövetségben induló egyesületek politikai kampányát is több százmillió forint önkormányzati közpénzből fizeti.

– Ennek a fedezetét a polgármester kitartottjai, a Fideszt elárulók és az egymilliárdért megvett baloldali képviselők együtt szavazták meg neki a 2024-s költségvetésben

– hangsúlyozták.

A csepeli Fidesz arra kérte a jobboldali és kormánypárti szavazókat, hogy gondolkodjanak el, ne hagyják magukat megvezetni, ne higgyék el a hazugságokat, bátran és okosan éljenek tájékozódási, véleményalkotási és szavazati jogaikkal.

– Borbély Lénárd nem nemzeti, nem keresztény és nem konzervatív, hanem kétszínű és álszent. A választáson a Fidesz ellenében indul, egy polgárinak és civilnek álcázott párt színeiben, a helyi baloldal és a Soros-média totális támogatása mellett. Vajon miért hívják Borbély Lénárdot a „csepeli Magyar Péternek”? 

– fogalmazott a közlemény.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy aki Borbély Lénárdra szavaz, az Orbán Viktor, a nemzeti-keresztény-konzervatív kormány és a Fidesz bajtársi közössége ellen szavaz.

Június 9-én csak a béke, csak a Fidesz! Hajrá, Dudás Zoltán! – tették hozzá.