Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Emeljük új szintre az otthoni grillezést a Lidl segítségével!

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a grillszezon, hazánk vezető kiskereskedelmi diszkontlánca széles kínálattal és jó ár-érték aránnyal várja vásárlóit.
Vágólapra másolva!

Évről évre egyre szélesebb kínálatot találhatunk a boltok polcain, hiszen a legújabb trendek szerint sütögetni már nem csak húsokat szoktunk, hanem a zöldségeket, sőt gyümölcsöket is. A szezonális alapanyagok mellett természetesen továbbra is számíthatunk a hetente megújuló, az áruházlánctól már megszokott kedvező ár-érték arányú és akciós árú termékekre is.

LIDL

A kerti vagy egyéb szabadtéri sütögetések rajongói már minden bizonnyal hetek óta várják a meghitt, meleg délutánok és esték beköszöntét, amelyek alkalmával végre vendégül láthatják barátaikat, családjukat egy tartalmas grill-vacsorára. A tökéletes végeredmény érdekében kiemelten fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a különféle grillhúsokat, húskészítményeket és az egyéb hozzávalókat is. Ebben jelentenek segítséget a Lidl üzletei, ahol minden hozzávaló könnyedén beszerezhető.

LIDL

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca a vásárlói igényeket szem előtt tartva folyamatosan bővíti széles, minőségi termékkínálatát, mely a grilltermékek esetében is így van. A vállalat szezonális grillkínálatában közel 60 különböző grillhús és húskészítmény érhető már el, melyek között új ízesítések és termékek is megtalálhatóak. „Újdonságokkal és egyre bővülő választékkal indítottuk az idei grillszezont, hogy a kínálatban mindenki megtalálja a számára megfelelőt. A tavalyi évben elért eredmények is azt mutatják, hogy jó úton járunk, hiszen több mint 5,7 millió kilogramm grillterméket értékesítettünk, ami 28 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit. Az egészségtudatos életmód támogatásaként ráadásul tavaly tenger gyümölcseivel is bővítettük grillkínálatunkat, mely oly sikeresnek bizonyult, hogy 2023-ban a legnagyobb növekedést ebben a termékkategóriában értük el. Ezek az eredmények is azt mutatják, hogy vásárlóink megbíznak termékeink minőségében és ízvilágában, és szívesen térnek be hozzánk. Beszállítói partnereinket pedig az exportpiacokon való megjelenésben kívánjuk támogatni a grilltermékek esetében is, így idén a fogyasztók a Lidl hálózatán keresztül már 6 különböző Lidl országban is leemelhetik a polcokról a kiváló minőségű magyar grillkolbászt.” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője. A vállalat közismerten elkötelezett az iránt, hogy széles, magas minőségű, ugyanakkor kedvező árú kínálattal várja vásárlóit és nincs ez másként a grilltermékekkel sem, így az idei szezonra az eddigieknél is szélesebb szortimenttel készült, amelyben a csirke-, sertés- és a marhahúskészítmények mellett természetesen a halak és a tenger gyümölcsei – ráadásul számos ízben – is megtalálhatók.

LIDL

Idén is a boltok polcaira került a tavaly már kiemelkedő sikerrel debütált, a – Lidl saját márkás Gill&Fun termékcsaládjához tartozó – juhbeles grillkolbász két új ízesítésben is. Az eddig már megszokott szarvasi és füstölt paprikás ízvilág mellet idén ugyanis további ízesítésekkel bővült a kínálat, így többek között a gyömbéres-citromos, fajitas fűszerezésű, tormás és cayenne bors ízeket is kipróbálhatják már a vásárlók.

A már eddig is bőséges kínálat mellett a szárnyas húsok között megtalálhatóak a különféle marinádozott csirke- és kacsamellfilék, csirkeszárnyak és combok, de csirkecombsaslik, pulyka grillkolbász és csirke hamburger is színesíti a választékot, a sertéshúsoknál elsősorban a tarjából és karajból készült grilltermékeknél számíthatnak a vásárlók új ízesítésre, mint például a gyömbér és a chili nászára. Természetesen ebben a termékkategórában is számtalan újdonságra számíthatunk, hiszen bors-, paprika- és mustárízű grilltarja mellett a világos ill. barna sörben pácolt tarja, sőt BBQ, vagy paprika ízesítésű császárszalonna is a polcokon várja a grillezés szerelmeseit. Nem szabad megfeledkezni ugyanakkor a rendkívül széles hamburgerhús-választékról sem, ami kiegészült ezúttal egy jalapeno-s termékkel is, sőt az ínyencek idén már a wagyu marhából készült hamburger húspogácsát is választhatják. A steakek is nagyon népszerűek a Lidl kínálatában, ebből pedig szintén bőséges a választék a boltok polcain, a nyár folyamán pedig újabb „Marhajó” termékekkel bővül a kínálat, hiszen a vállalat elkötelezett a folyamatos fejlődés és innováció iránt, és joggal bízik abban, hogy az egyre szélesebb kínálatuk garantáltan fokozza majd a grillparty-k hangulatát.   

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről