Levetkőztek a Magyarország Szépe versenyzői, mindent megmutattak - képek

Vágólapra másolva!
Öt napja készülnek a lányok Balatonfüreden, a döntő jövő vasárnap, június 23-án lesz a Dunán.
Vágólapra másolva!

Idén ismét megrendezik Magyarország legrangosabb szépségversenyét, a Miss World Hungaryt, aminek idén is a közmédia ad otthont. A győztes a dicsőség mellett lehetőséget kap arra, hogy egy éven keresztül viselje a Magyarország Szépe címet, és képviselje hazánkat a nemzetközi világdöntőn. Rendkívül fontos, hogy a győztes jó kommunikáljon angol nyelven is, és magabiztosan tudja bemutatni az általa választott és támogatott jószolgálati ügyet. 16 lány jutott a tévéshow-ba, a döntőbe.

A Miss World 73 éve a világ egyik legismertebb és legnívósabb szépségversenye. A legutóbbi nemzetközi finálét Indiában tartották, ahol a cseh szépségkirálynőt választották a világ legszebb nőjévé. Magyarországot Hacsi Boglárka képviselte, aki felejthetetlen élményekkel gazdagodott, és nagyon szép eredményt ért el a sport- és a talent alversenyeken.

Mint írtuk, kedden a balatonfüredi Aura Hotelben megkezdődött a Magyarország Szépe felkészítő tábora. Az első két napon lezajlott négy alverseny: a Miss Fashion, a Miss Sport, a Miss Talent és a Miss Natural Beauty. A tét hatalmas, ugyanis ezek győztesei biztos résztvevői a televíziós finálénak, így minden versenyző igyekezett a legjobbat kihozni magából. A huszonegy jelölt az utolsó megmérettetésre igazán színes produkciókkal készült. Volt, aki zongorázott, akadt olyan lány, aki énekelt, több néptánc és modern tánc előadást is láthattak a jelenlévők, de néhányan rajzoltak és festettek produkció gyanánt. A nap végén kihirdették azt az öt versenyzőt, akik számára véget ért a verseny, így állt össze a döntős 16 fős mezőny, akiket a nézők láthatnak majd a június 23-i élő adásban a Dunán.

Az alversenyek győztesei:

Biotech USA/Just Clear Miss Sport – Haszonics Dóra
Miss Fashion – Cseh Jázmin
Miss Natural Beauty – Szivos Dalma Rebeka
Luxoya Miss Talent – Hamikus Renáta

Kiesett Bujdosó Virág, Erdélyi Eszter, Ménes Sára, Szilágyi Maja, Tóth Rikker Fanni.

A TOP 16-ba, így a tévés élő show-ba jutott:

Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz.

Pénteken újabb fotók jelentek meg a Magyarország Szépe döntőseiről, akik különleges feladatot kaptak.

Lapozzon, mutatjuk a döntős versenyzők legszexibb privát képeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!