Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Helyszíni szemlét tartottak a tatabányai kávézóban, amit Magyar Péter hívei rongáltak meg - videó

Magyarpéter, Magyar Péter
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban beszámoltunk róla, az agresszív Magyar Péter őrült és hazug hergelésének eredményeként a tomboló és őrjöngő hívei megrongáltak egy kávézót Tatabánya központjában egy kampányrendezvény után.
Vágólapra másolva!

Továbbra is hangos a sajtó a Magyar Péter tatabányai kampányrendezvényén történtek miatt. A legfrissebb hírek szerint a helyszíni szemle már megtörtént a kávézó üvegfalának rongálása miatt, most a jegyzőkönyvre várnak – írja a Komárom-Esztergom Vármegyei Hírportál alapján a Magyar Nemzet.

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter egyre agresszívebben viselkedik
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet 

Mint ismert, Magyar Péter május 24-i kampányrendezvényén azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedték be politikai szimpatizánsait. Az üzenet erőszakos indulatokat váltott ki, így

a baloldali figura támogatói később megrongálták a tatabányai Turul Kávézó üvegfalát, sőt, még a konyharészlegben is őrjöngeni akartak.

– Hírnévrontás miatt fontolgatom a feljelentést – mondta a lapnak a kávézó üzemeltetője, Boczonádi János  a történtek után. Tényi István azonban nem csak fontolgatta, hanem meg is tette a feljelentést, mivel szerinte felmerülhet a rongálás és a garázdaság vétség gyanúja.

Boczonádi János szerint az üvegfal bármikor berobbanhat, így az önkormányzati tulajdonú kávézó belső része, illetve annak út felőli oldala használhatatlan a vendégek számára. Három nappal az eset után megtudták az üzletvezetőtől, hogy

a helyszíni szemle megtörtént, és amint elkészül a jegyzőkönyv, a biztosító kicseréli az üvegfalat.

Szücsné Posztovics Ilona polgármesternek elküldték a felújítással kapcsolatos kérdéseiket.

Fontos adalék, hogy Magyar Péter korábban már többször is kijelentette, hogy ezentúl egyre agresszívebben fognak viselkedni, továbbá azt is mondta, hogy többet nem lesznek békések a demonstrációkon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről