Karácsony Gergely mélyen hallgat az RTL Klub botrányos propagandainterjújáról

Vágólapra másolva!
Karácsony Gergelyt a saját sajtósa kérdezte az RTL Klub híradója nevében, az RTL Klub mikrofonjával. A botrányos esettel kapcsolatban megkerestük a főpolgármestert, de megint nem válaszolt.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely főpolgármester előre egyeztetett interjút az RTL Klubbal. Az Origo által készített felvételből nemcsak az derült ki, hogy Karácsony előre egyeztetett a tévével, hanem, hogy még a kérdéseket is megbeszélték. Videónkon az is látható, hogy Karácsony Gergely közeli munkatársa, egy sajtótitkári feladatokat ellátó asszony készítette el az „interjút” a főpolgármesterrel, mivel az RTL Klubnak állítólag nem volt erre éppen az alkalomra "riportere". Miközben az interjút előre megbeszélték.

Információnk szerint Altbacker Zsuzsa a sajtós, Karácsony közeli munkatársa, afféle személyi sajtósként funkcionál. Amint a felvételünkön pontosan látszik, Karácsony Gergely sajtósa tartotta a kezében az RTL Klub mikrofonját.

A roppant szürreális jeleneteket alább tekinthetik meg. 

A botrányos esettel kapcsolatban az alábbi kérdéseket küldtük el a fővárosi sajtóosztálynak: 

1,   Helyeslik-e az RTL Klub eljárását, hogy a Fővárosi Önkormányzat munkatársa készítette az „interjút” a főpolgármesterrel? 

2,   Máskor is előfordult hasonló eset? Rendszeresen egyeztetnek-e az RTL Klubbal, amikor Karácsony Gergellyel készítenének interjút?

Cikkünk megjelenéséig Karácsony Gergely nem válaszolt.