Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Menczer Tamás elmondta, mit tehetünk az atomfegyverek bevetése ellen

menczertamás
Menczer Tamás.
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Legyünk ott minél többen június 1-jén a Békemeneten, aztán majd 9-én a szavazás során mutassuk meg az erőnket és védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója az egyik lakossági fórumán.
Vágólapra másolva!

A Fidesz kommunikációs igazgatója az egyik lakossági fórumán emlékeztetett, hogy Emmanuel Macron francia elnök már katonákat is küldene az orosz-ukrán háborúba, újabban pedig már atombombákról is beszél. 

Ugyan hozzátette, hogy ő 1500 kilométerre van, mi pedig itt vagyunk a szomszédban, de atombombákról meg atomfegyverekről Macron elnök olyan természetességgel és gyakorisággal beszél, mintha mi itt azt mondanánk, hogy igyunk egy pohár vizet.

- mondta Menczer Tamás, majd felvetette azt a kérdést, hogy akkor mi mit tudunk ez ellen csinálni?  A politikus úgy látja, hogy van lehetőség dönteni a saját sorsunkról.

Legyünk ott minél többen június 1-jén a Békemeneten, aztán majd 9-én a szavazás során mutassuk meg az erőnket és védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát.  

- hangsúlyozta. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről