Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Menczer Tamás: Magyar Péter egy fizetett, irányított ember - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalára feltöltött videójában részletesen kifejti, hogy az agresszív Magyar Péter miért is háborúpárti valójában. Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól, ezért kell őket legyőznünk, és le is fogjuk - világított rá videójában.
Vágólapra másolva!

– Miért állítja a kormány azt ezzel ellentétben, hogy Magyar Péter, az ő jelöltjei és a körülötte lévő emberek háborúpártiak? Egyrészt az, hogy Magyar Péter azt állítja, hogy Magyarországon senki nem háborúpárti, ez önmagában nonszensz. Tehát ekkorát hazudni Gyurcsány Ferenc is csak ritkán szokott – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás, KKM
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: KKM

Hát egy olyan 15 oldalnyi idézetünk van baloldali politikusoktól, hogy fegyvert kell szállítani, katonákat kell küldeni és lehetne sorolni. Tehát a baloldal háborúpárti, ezt mindenki tudja. Magyar Péter azt állítja, hogy nem háborúpárti, de tudjuk jól, hogy hazudik, általában hazudni szokott 

— jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. 

Egy, kettő, Magyar Péter nem dönt semmiben. Az utolsó saját döntése Magyar Péternek az volt, hogy lehallgatta a feleségét, meg hozzávágta a nadrágszíját. Ezek valóban saját döntései voltak, büszke lehet rájuk. De onnantól kezdve semmiben nem ő dönt. Ő egy fizetett, ha úgy tetszik, fogott, kitartott ember. Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól, ezért kell őket legyőznünk, és le is fogjuk.

– hívta fel a figyemet Menczer Tamás.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről