Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Menczer Tamás: Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján

NATO, hadgyakorlat, háború, készültség, észtország, csehország, 2024. 05. 10.
NATO-hadgyakorlat
Fotó: MTI/EPA/Valda Kalnina
Vágólapra másolva!
Magyarországon csak a Fidesz-KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg - jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója szerdán Biatorbágyon.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás, aki egyben a térség, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a megújult Juhász Gyula út és Dózsa György út átadási ünnepségén arról beszélt, hogy a most átadott beruházások összesen 250 millió forintba kerültek.

menczertamás
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: Origo / Polyák Attila

Hozzátette, mindkét úton nagy a forgalom, ezért fontos volt a burkolatjavítás, a járdaépítés és a parkolóhelyek kialakítása is, emellett 45 fát és 160 cserjét ültettek el.

Kiemelte, a június 9-i választások tétje az, hogy Európában háború lesz vagy béke.

Ha Európa háborúba megy, akkor nem fejlesztésekről fogunk beszélni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el. Mindent elveszíthetünk, és el is veszítünk. Egy háborúban elveszítjük a fizikai biztonságot, a családok elveszítik az egzisztenciális biztonságot, a lakást, házat és mindent. Elveszítjük a gyerekeink, unokáink jövőjét, és magukat a gyerekeinket és unokáinkat is"

- fogalmazott.
Menczer Tamás azt mondta, hogy ilyen létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben minden nap romlott.
Azt kérte, hogy a helyiek támogassák a Fidesz-KDNP listáját és jelöltjeit, és polgármesterjelöltjüket, Nánási-Kézdy Tamást.

Fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön. Másrészt látható, hogy a baloldali polgármesterek - élen a főpolgármesterrel - nem a település fejlesztését tartják szem előtt, hanem a települést erőforrásnak használják a kormány elleni harchoz, és ebben a település lepusztul, csődbe megy" 

- fűzte hozzá.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről