Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Molnár Áron "noÁr" legjobb tanítványa Magyar Péter: 5990 forintért árulja „A haza nem egy árucikk” feliratú táskát

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter
Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Saját márkás termékek eladásába kezdett Magyar Péter pártja. Nem ő az első a baloldali szereplők közül, aki igyekszik minél több bevételre szert tenni ilyen termékek forgalmazásából. Emlékezetes, hogy annak idején noÁr 17 ezer forintért kínálta a Tanítanék Mozgalom logójával ellátott pulóvereket.
Vágólapra másolva!

„A haza nem egy árucikk” – mondta az elmúlt hetekben többször az agresszív-exférj Magyar Péter. Most azonban arra bukkantunk, hogy az előbbi kijelentést tartalmazó táskát közel 6 ezer forintért lehet megvásárolni Magyartól. Mindezek mellett a párt webshopjában 7 ezer forintba kerül egy póló, 13 ezer forintért pedig „A haza nem egy árucikk!” feliratú pulóvert is árulnak.

 

Úgy látszik, Magyarék ők maguk csinálnak terméket a hazaszeretetből, hogy minél több pénzt tudjanak az eladásból kaszírozni. Magyarék eljárása nem új dolog a baloldalon. Legutóbb a magát Noárnak nevező baloldali politikai propagandista próbált minél nagyobb haszonra szert tenni az általa árusított termékekből. NoÁr a webshopjában a tanártüntetések szimbólumával ellátott marketing termékeket árusított. 

Tibi atya egy korábbi bejegyzésében úgy fogalmazott:

 

Íme a tanártüntetős noÁr webshop, ahol 17 000 forintért vehetsz kínai szitázott pulóvert a »kiállás« szimbólumával! Vagy inkább egy gagyi, pár száz forintos vászontáskát 8000 forintért?"

Molnár Áron már régóta ismert szereplője volt a baloldalnak. Korábban a Molnár mögött álló pénzeknek járt utána a Tűzfalcsoport:

Első pillantásra noÁr -ról azt feltételezné az ember, hogy egy civil szervezet áll mögötte, hiszen a baloldalon manapság divat a civilekre hivatkozni. De rövid utánajárás után rájön az ember, hogy Molnár Áron ennél sokkal fifikásabb, hiszen a civil szervezetek átláthatóságának kritériumát úgy tudja kiküszöbölni, ha magánvállalkozást indít.

Forrás: Tűzfalcsoport

A weboldalát böngészve hamar meg is találja bárki a noÁr mögött lévő céget, ami nem más mint a A noÁr mi vagyunk! Nonprofit Kft. Ez egy Molnár Tímea és Molnár Áron nevére bejegyzett társaság, amely a közhasznúsági jelentés szerint éves szinten 11 millió forintos bevételt termel.

Már önmagában az is sokatmondó, hogy az átláthatóságért küzdő baloldali mozgalmár a saját testvérével alapít vállalkozást, de ezen most nagyvonalúan azért lendüljünk túl, mert ennél azonban sokkal érdekesebb az a vállalkozás, amelyben szintén érdekelt Molnár Áron. Ez pedig nem más, mint a Dadu-Dance Művészeti Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Forrás: Tűzfalcsoport

Ez a cég egy év alatt megduplázta a forgalmát miközben 1 főt foglalkoztat. Vezetője nem más, mint Molnár Áron felesége, Duda Éva Marianna.

A lenti grafikonon is jól látszik, hogy mind az adózott eredmény, mind pedig a tárgyi eszközök állománya meghatványozódott. Nem túlzás tehát kimondani, hogy alvállalkozás bevételei egyik évről a másikra hihetetlenül megnőttek.

Forrás: Tűzfalcsoport

 

NoÁr feleségének a cégében csak a tárgyi eszközökbe 131 milliót fektettek, és 142 millió forint volt a mérlegfőösszegük.

 

Forrás: Tűzfalcsoport

Nem rossz eredmény ez egy mindösszesen 1 főt foglalkoztató vállalkozás esetében.

 

Molnár Áron nem véletlenül próbálja meg meglovagolni a baloldali tüntetések hullámait.

Ha csak 100 darab kapucnis pulcsit ad el darabonként 17 ezer forintért, akkor 1,7 millió forint bevétel üti a markát. Ennyiért már igazán megérte tüntetni.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről