Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia

Félholtra verte munkatársát egy férfi Gyulán

illusztráció
Vágólapra másolva!
A férfi állattenyésztéssel foglalkozott, alkalmazottként dolgozott nála egy másik férfi, akinek figyelmetlensége miatt egyszer kiszöktek az állatok a karámból. A férfi dühében addig ütötte-verte alkalmazottját hogy az majdnem meghalt. Ezután megfenyegette, hogy ne merjen róla beszélni másoknak, különben ismét megveri.
Vágólapra másolva!

A férfi őstermelőként állattenyésztéssel foglalkozott. Alkalmazottként dolgozott nála egy 46 éves férfi, aki az állatok gondozásában segített. 2023. március 18-án késő délután mindkét férfi a telephelyen dolgozott. Az alkalmazott figyelmetlenségből nem zárta be jól a karám ajtaját, melyben a bikák voltak, ezért az állatok kiszöktek a karámból. 

Főnöke emiatt olyan dühös lett, hogy 

a nála lévő vasvilla nyelével, majd egy akácfabottal többször végigvert a férfi testén, miközben hangosan szidta. 

Az alkalmazott a verés során a földre esett, próbált védekezni, azonban ezt kevés sikerrel tette. Amikor főnöke eldobta a botot, a bántalmazott férfi fel akart állni, ekkor azonban 

a 47-es munkavédelmi bakancsot viselő férfi többször is mellkason taposta. Amikor a férfi nagy nehezen fel tudott állni, támadója megragadta a nyakánál, és kétszer arcon ütötte ököllel, majd felvett egy kőműves serpenyőt, amivel tarkón ütötte áldozatát. A megvert férfi súlyos, és életveszélyes sérüléseket szenvedett, mindkét lapockája, csigolyái és bordái is eltörtek.

 A mellkast ért ütések, taposások miatt mellűri vérgyülem alakult ki nála, a fejsérülések miatt pedig 

mindkét fülére maradandó halláskárosodást szenvedett.

A bántalmazó ezen kívül 

meg is fenyegette, hogy ha bárkinek beszél a történtekről, megint megveri, és elveteti a gyerekét. A férfi ettől úgy megijedt, hogy nem tett feljelentést, és az élettársának sem beszélt az esetről.

Ezután még napokig bejárt a telephelyre dolgozni ilyen állapotban, míg március 24-én összeesett a munkahelyen. Ekkor főnöke élettársa vitte be a gyulai kórházba.

A főügyészség javasolta, hogy a férfi az elsőfokú ítélethirdetés napjáig maradjon letartóztatásban, és börtönbüntetés kiszabását javasolta vele szemben, amellett, hogy a bíróság kötelezze őt az eljárás során felmerült, 550.000-os bűnügyi költség megfizetésére.

Néhány évvel ezelőtt egy hajdúböszörményi férfi is úgy megverte alkalmazottját, hogy életveszélyesen megsérült, Mint kiderült, nem ez volt az első eset, korábban is rendszeresen rátámadt a telephelyenm ahol együtt dolgoztak. 

Egy budapesti szakács pedig egy fesztiválon kirángatta beosztottját a gyrosos bódéból, és úgy megverte, hogy szemén és száján súlyos sérüléseket szenvedett. Mindezt azért, mert nem volt megelégedve a munkájával.

Egy férfi korábbi sérelmei miatt halálra verte kollégáját Győrben: Megvárta a munkahely előtt, majd addig ütötte, míg lélegzett.

Hasonlóképpen tett egy csepeli férfi is, ő azonban mindezek után el is ásta munkatársa holttestét saját kertjében.

Forrás: Ügyészség

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről