Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Hamburger miatt tört ki verekedés egy veszprémi étteremnél

Vágólapra másolva!
A támadó két férfit vert meg.
Vágólapra másolva!

A férfi június 8-án reggel várta a rendelését a gyorsétterem ételkiadó ablakánál, amikor belekötött a mellette várakozó két másik férfiba. Arra próbálta rávenni őket, hogy neki is vegyenek hamburgert. 

Amikor a két férfi ezt nem tette meg, az egyiküket megütötte. Amikor meglátta, hogy a másik hívja a rendőrséget, kiverte a kezéből a telefont, lefejelte és megpofozta. 

Képünk illusztráció 
Fotó: Police.hu 

A rendőrök elfogták a 30 éves férfit és garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt kihallgatták. Mivel korábban is követett el hasonló bűncselekményt, ezért a rendőrök javasolták a letartóztatását – írj a Police.hu

Ahogyan korábban megírtuk, egy fiatal férfi néhány évvel ezelőtt házibuliban verekedett össze kiskorú barátjával, mert az részegen heccelni kezdte őt. A férfi ezért ököllel arcon ütötte a gyereket, olyan erővel, hogy a fiú hátradőlt. A férfi azonban nem érte be ennyivel, még többször mellkason ütötte a kamaszt. A fiú lépe megrepedt, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Egy borsodi férfi pedig februárban brutálisan megverte ismerősét kocsmából hazafelé menet, mert beszélni akart vele, de az nem figyelt rá. Egy férfi pedig azért emelt kezet barátjára Létavértesen, mert az nem akart vele inni, hiszen másnap kórházi kezelésre kellett mennie. Egy hajdúsámsoni férfi pedig azért támadt barátjára, mert az véletlenül összetört egy tükröt a lakásán. Siófok egyik szórakozóhelyén bulizott egy férfi és a testvére. Mindketten rátámadtak a biztonsági őrökre, amit akkor sem fejeztek be, amikor kivezették őket a bárból. 2022 nyarán egy társaság összeveszett az egyik egyik siófoki szórakozóhely dolgozóival és összeverekedtek. Ezek után a társaság elment onnan, de a Petőfi sétányon dolgozó biztonsági őrök ezt megtudták, és megkeresték a társaságot. Amikor utolérték őket szidni és köpködni kezdték őket, majd a társaság egyik tagját ellökték és megütötték. Ezek után, a rendőrök megérkezése előtt elmenekültek. 

Egy kiskunhalasi férfit mindig megugatták az ismerőse kutyái, amikor hazafelé sétált, emiatt ideges lett. Az egyik alkalommal, amikor a kutyák megint megugatták a férfit, szidni kezdte az ismerőst is. Erre a férfi kiment az utcára, ahol összeverekedtek. A férfi életveszélyesen megverte az ismerősét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről