Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Magyar Péter annyira megijedt Gyurcsánytól, hogy utólag átíratta, mit mondott róla

Vágólapra másolva!
Nagyon fél Gyurcsány Ferenctől, ezért még arra is képes volt Magyar Péter, hogy a Blikken átirattasson egy vele készült interjút. Az agresszív baloldali politikus nem először szerkesztetett át egy vele készült anyagot.
Vágólapra másolva!

Magyar Péterrel készült interjút közölt július 6-án, szombaton a Blikk. Az interjú címe a weboldalakat archiváló Internet Wayback Machine szerint ez volt:

Magyar Péter a Blikknek: „Gyurcsány Ferencet én nem tartom politikusnak” – Orbán Viktor moszkvai és kijevi útjáról is beszélt a kampánynyitó után

A Magyar Péterrel készült interjú eredeti változata a Blikk.hu-n

Aztán, mint a Media1 megírta, mind az interjú címe, mind a szövege nagyon megváltozott azóta.

Az új cím: Magyar Péter a Blikknek: „Gyurcsány Ferenccel nem kötök alkut” – Orbán Viktor moszkvai és kijevi útjáról is beszélt a kampánynyitó után.

Teljesen eltűnt tehát az a rész a címből, hogy Magyar Péter nem tartja politikusnak Gyurcsányt. Továbbá a szövegből törölték azt is, hogy „döglött oroszlánba belerúgni sem érdemes…”

A Magyar Péter interjú módosított változata a Blikk.hu oldalon

 

Korábban hasonló történt már, akkor egy videót kellett újravágni megjelenés után, hogy eleget tegyenek Magyar Péter kérésének.

A Blikk elismerte, hogy a politikus kérésére az egyik újságírójuk átírta a szöveget. 

Az egész történet jól mutatja, hogy Magyar Péter retteg Gyurcsánytól nehogy rosszat mondjon leendő szövetségesére.  

Magyar egyébként annyira fél Gyurcsánytól, hogy a HVG nevezetű baloldali propagandalap esetében is kihúzatta korábban a bukott kormányfő nevét egy vele készült interjúból. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről