Valóságshow-sztár lövöldözött Budaörsön

Vágólapra másolva!
Tavaly december lövéseket lehetett hallani Budaörsön. Mint kiderült, egy férfi a lakása erkélyén többször a levegőbe lőtt. Ezek után felvett egy golyóálló mellényt, megfogott egy kardot és a fegyverét, majd sétálni indult. Mint kiderült, egy ismert, korábbi reality show-ban szereplő férfi lövöldözött.
Vágólapra másolva!

A férfi többször is a levegőbe lőtt tavaly decemberben, majd a rendőrök az utcán, gázsprayvel és testi kényszerrel alkalmazásával elfogták, mert a fegyveréért nyúlt. 

A lövöldöző férfi M. Ádám, aki korábban több műsorban is szerepelt

– írja a Magyar Nemzet

Fotó: Ügyészség.hu 

A terhelt azt állította, hogy azért lövöldözött erkélyéről és vette elő a kardot, mert erről felvételt készített, és ezt egy klipben akarta később felhasználni. Elmondása szerint azért volt nála az utcán a kard és a fegyver, mert el akarta vinni máshová

- nyilatkozta korábban az ügyészség. 

Ahogy azt megírtuk, a férfi az otthonában kábítószerezett, majd az erkélyen elővette a gázfegyverét és többször a levegőbe lőtt. Ezek után felvett egy golyóálló mellényt, megfogott egy kardot és a fegyvert, majd kiment az utcára. Amikor a rendőrök el akarták fogni zavartan reagált és a fegyveréért nyúlt. Emiatt a rendőrök gázspray-t, majd testi kényszert használtak ellene és elfogták. Az ügyészség fegyveresen elkövetett garázdaság és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a férfi ellen. 

Korábban megírtuk, hogy egy 45 éves férfi légpuskával lőtt egy lakóház erkélyéről a játszótéren játszó gyerekekre a szlovákiai Zólyom városában.A lövöldözésben egy fiú sérült meg, őt kórházba vitték. 

Március 20-án egy férfi tett bejelentést a rendőrségen, miszerint fia betörte a házuk egyik ablakát, majd a lakásban azzal fenyegette az apját, hogy öngyilkos lesz. Ezért a rendőrséggel együtt a mentők is a házhoz mentek. Az őrjöngő férfit a rendőrök felszólították, hogy jöjjön ki a lakásból, azonban a férfi ezt nem tette meg, és a korábban betört ablakon keresztül egy gázpisztollyal rálőtt a rendőrökre és a mentősökre, akik tőle alig pár méterre álltak.

Júniusban egy testvérpár és az ismerősük vitatkozott össze Debrecenben, majd a vita hevében az ismerős elővett egy fegyvert és lövöldözni kezdett. A rendőrök a helyszínen elfogták.

Áprilisban több lövést is lehetett hallani Budapest XIII. kerületben. A rendőrség később megnyugtatta az ott élőket, ugyanis a Hajógyári-szigeten filmet forgattak, ezért lehetett lövéseket hallani. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről