Robbantással fenyegetőzött egy férfi Győrnél

Vágólapra másolva!
Egy Győr melletti településen élő férfi azzal fenyegette a szomszédait, hogy fel fogja robbantani a gázpalackjait. Azért, hogy ezt bizonyítsa, jól látható helyre tette a palackot Molotov-koktélokkal és egy benzines kannával.
Vágólapra másolva!

A 48 éves férfi apja tavaly februárban meghalt, ami nagyon megviselte. Ez odáig fajult, hogy a Győr melletti településen élő férfi a sérelmei miatt, a szeptemberben hazaérkező

szomszédait azzal fenyegette meg, hogy a nála lévő gázpalackokat fel fogja robbantani.

Forrás: Ügyészség.hu

Pár nappal később, jól láthatóan, a háza ablakához tett három gázpalackot, melléjük pedig hét darab Molotov-koktélnak tűnő befőttes üveget és egy benzines kannát.

Amikor ezt a szomszédok meglátták, azonnal hívták a rendőrséget. Mellettük a katasztrófavédelem és a mentők is a helyszínre mentek, valamint bombakutatók és drónkezelők is kimentek a házhoz. A szakemberek elzárták a áramot és a gázt.

A letartóztatásban lévő férfi ellen közveszéllyel fenyegetés miatt emelt vádat az ügyészség.

Az Origo megírta, hogy Kisbajcson egy férfi fenyegetőzött robbantással, a XIII. kerületben egy férfi a robbantás mellett késeléssel is fenyegetőzött. A IX. kerületben egy szociális intézményt fenyegettek robbantással, egy másik fővárosi férfi a szerelme miatt fenyegetőzött.