Idős férfi rántott kést az egyik tatabányai dohányboltban – videó

Vágólapra másolva!
Az egyik tatabányai dohányboltban összeveszett egymással egy idős és egy fiatalabb, kigyúrt férfi. A vita hevében a 70 éves férfi előbb a járóbotjával megütötte a férfit, majd egy kést fogott a nyakához.
Vágólapra másolva!

Tavaly nyáron, az egyik tatabányai dohányboltban azért veszett össze a két férfi, mert a fiatalabbnak nem tetszett, hogy az idős férfit előbb szolgálják ki, valamint az sem, hogy feltartják. A vita hevében

a 70 éves férfi a járóbotjával megütötte a fiatalt, majd a nadrágja zsebéből elővett egy zsebkést és azt a fiatal nyakához emelte, meg is vágta vele.

A kigyúrt férfi megijedt és azt kérte az eladótól, hogy hívjon rendőrt.

Az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat az idős férfi ellen. A bíróság 1 év 7 hónap, végrehajtásban 2 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A végzés jogerős – írja a Tatabányai Törvényszék.

Az Origo megírta, hogy korábban is volt már verekedés egy tatabányai dohányboltban, egy veszprémi trafikban pedig kiütöttek egy vásárlót. Törökszentmiklóson brutális verekedés volt egy dohányboltban, Esztergomhoz közel egy pedig az élettársát verte meg egy férfi egy trafikban.