Fiatalok vertek meg brutálisan egy férfit Oroszlányban

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A két fiú az egyik oroszlányi parkban veszett össze a férfival, akit előbb megdobáltak kaviccsal majd brutálisan megvertek. Többször megütötték és megrúgták a fejét, ami miatt a férfinak életveszélyes sérülései lettek.
Vágólapra másolva!

A 2006-ban és 2009-ben született fiúk 2022 novemberében, egy oroszlányi parkban összevesztek egy férfival.

Először kavicsokkal dobálták meg, szidták, majd az egyikük egy ággal, a másik fiú pedig kézzel ütötte a padon ülő férfi arcát.

Amikor a férfi felállt, az egyik támadó megrúgta, emiatt elesett.

Ezek után a támadók többször megrúgták és megütötték a földön fekvő férfi fejét. Erre a férfi kiabálni kezdett, ezért a fiúk elszaladtak. Később, amikor látták, hogy nem jött segítség a férfihoz, visszamentek és tovább verték.

Az egyik támadó felvette, ahogy fejbe rúgja a férfit, majd elmenekültek onnan.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi kiabálásait egy közelben lakó hallotta meg, aki hívta a mentőket. A férfinak a verés miatt súlyos, életveszélyes sérülései lettek.

A bíróság életveszélyt okozó testi sértés miatt az egyik fiatalt 1 év 2 hónap fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélte, a társát pedig 1 év 6 hónap próbára bocsátotta. Az ítélet fellebbezések miatt nem jogerős – írja a Tatabányai Törvényszék.