A Lidl a karácsonyi nagybevásárláskor is segíti a vásárlókat

Vágólapra másolva!
Hazánk piacvezető áruházlánca – ahogy mindig – minőségi termékekkel és jó árakkal várja vásárlóit az ünnepek közeledtével is.
Vágólapra másolva!

Karácsony hónapjába lépvén számos háztartásban megnőnek a kiadások, ezért többeknek kétszer is meg kell gondolnia, mi kerül a kosárba, vagy a fa alá, a Lidl pedig közismerten elkötelezett az iránt, hogy vásárlóinak minden esetben a legjobb árakat biztosítsa. Éppen ezért, számos, a vásárlók körében közkedvelt és keresett termékért idén karácsonykor a tavalyihoz képest kevesebbet kell fizetni, hiszen a diszkontlánc év elején indult árcsökkentési programja keretében egyes árucikkek akár 40%-kal olcsóbban is megvásárolhatóak, ez pedig jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a magyar háztartások számára – különösen advent idején.

Hazánk piacvezető áruházláncaként a Lidl mindent megtesz annak érdekében, hogy letörje az élelmiszer-inflációt, ezt pedig az alacsony árakkal és árcsökkentési programjával tudja elérni. A Lidl az elsők között döntött úgy az év elején, hogy folyamatos és tartós árcsökkentésbe kezd, mely keretében több mint hatszáz termék árát mérsékelte már. A vállalat célja továbbra is az alacsonyabb beszerzési árakból fakadóan valódi árelőny biztosítása vásárlói számára, hiszen feltétlenül támogatni szeretnék őket kiadásaik csökkentésében.

Forrás: Lidl

Felelős vállalatként a Lidl hétről hétre változatos kedvezményekkel várja vásárlóit – a kötelező akciók keretében az előírtnál jóval nagyobb mértékű, akár 20-50% közötti kedvezményt biztosít vásárlóinak a „Többet adunk" akciók keretében. Miután a hagyományainkhoz híven a karácsonyi menüsor fontos részét képezi a hal, érdemes a beszédes: „Minden péntek halpéntek" mottó jegyében felkeresni a hozzánk legközelebb eső üzleteket, hiszen az áruházlánc minden pénteken a friss halak árából 25% kedvezményt biztosít. Mindezzel nem csak támogatja az egészségtudatos táplálkozást és elősegíti a halfogyasztást, de az ünnepek közeledtével kétségtelenül jelentős segítséget jelenthet vásárlóik számára. A vállalat a rendkívüli árak mellett a széles, kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú kínálatával is támogatni igyekszik vásárlóit abban, hogy az ünnepek alkalmával is a lehető legjobb áron intézhessék bevásárlásaikat.

Az ünnepi asztalról nem hiányozhat a bejgli sem, ami többféle ízesítésben - mákos, diós és gesztenyés – is megtalálható a polcokon. A bejglik 300 grammosak és a Többet adunk akció keretében szerdától 499 Ft-ba kerülnek. A kínálatban elérhetők továbbá a Deluxe termékcsalád tagjaként az 500 grammos diós és mákos bejglik 1099 forintért, valamint a szintén diós és mákos Szamos bejglik 2999 forintos áron. Emellett a mélyfagyasztott péksütemények között is találunk mákos bejglit 2x350 grammos kivitelben 1399 forintért.

Az áruházlánc sajátmárkás Deluxe és Favorina termékkínálatban a különböző hús- és haltermékeken felül, különleges sajtok, ínyenc pástétomok is megtalálhatóak, melyekből vendégváró falatok, vagy ünnepi menü is készíthető. A finomabbnál finomabb italok és édességek, csokiba mártott gyümölcsök, puszedlik, kávék és teák is elérhetők a Lidl-üzletek polcain, melyekből akár ajándékcsomagokat is készíthetünk.

A Lidl ugyanakkor nem csupán árcsökkentési programjával segít a háztartási kiadások optimalizálásban, hanem digitális hűségprogramjával is. A diszkontlánc a Lidl Plus applikáció révén további 10-12 db kedvezményre jogosító kuponokat, valamint kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket is kínál fogyasztói számára, ráadásul spórolási tippekkel és pénztárcabarát receptekkel is segíti őket. A vállalat ajándék szakácskönyvvel lepi meg leghűségesebb vásárlóit, melyhez a Lidl Plus applikáció használatával lehet hozzájutni ez év november 27-e és december 23-a között a Szakácskönyv Pontvadász promóción keresztül. A vásárlások után járó pontgyűjtés is az applikációban történik, fizikai matrica kiadás és gyűjtés nincsen. Minden elköltött 8000 forint után jár egy pont az applikációban, melyből hatot kell összegyűjteni. Ezt követően aktiválható a kupon és kérhető az ajándék szakácskönyv a pénztárnál.