Andy C, a drum&bass-guru Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy kiadós buli erejéig Magyarországra látogat a drum&bass egyik atyaúristeneként jegyzett Andy C és hű lemezhordozója, Red One. Produkciójuk a Complexben szeptember 21-én megtekinthető, segédkezik Palotai és mindenki, aki a magyar szcénán a műfajban számít.
Vágólapra másolva!

Fotó: Bladerunnaz

Andy C nemzetközi szavazásokon számtalanszor végzett már elsőként a drum&bass DJ kategóriában, nyilván nem alaptalanul. Mixtechnikája pontos, gyors és kifinomult. Mondani sem kell, de ő az, akinél a legnevesebb producerek állnak sorba, hogy odaadhassák neki a legfrissebb számaikat. Ha ő játszik valamit, az sláger lesz. Mondjuk, egy-két év múlva, mire a plebs is megvásárolhatja.

A szervezők...http://www.bladerunnaz.comés a fellépők honlapjahttp://www.ramrecords.comKedvcsinálóul egy Palotai-mixlemezhttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=31527%26tag=1

Andy C nemcsak lemezlovasként, hanem a stúdióban is megállja a helyét. Társával, Ant Milesszal együtt vezetik saját kiadójukat, a Ramot, és zenélnek is együtt Origin Unknown néven. Kiadótársukkal együtt ők a Ram Trilogy, ezen igazi tánctérre szánt darabokat készítenek. Az említett társsal, Shimonnal kettesben Andy C írta meg 2001 legnagyobb d 'n' b-slágerét, a Bodyrock-ot.

A Ram mellett, a szombaton szintén fellépő Red One-nal közösen új kiadót alapítottak, a Frequencyn új és eddig kevésbé ismert producerek nekik legjobban tetsző munkáit kívánják megjelentetni. Szombaton a szentendrei Complex falai között ők ketten megmutatják, mire táncol Anglia. A táncoltatásban segítségükre lesznek a Bladerunnaz DJ-k és Palotai Zsolt.