Linkin Park: tilos a céltalan ugrálás

Vágólapra másolva!
A Linkin Park együttes gyakran botrányosan viselkedő tagjai kénytelenek lesznek visszafogni magukat jövő hónapban a malajziai koncertjükön, mert ha nem teszik, minisztériumi irodistákkal gyűlik meg a bajuk.
Vágólapra másolva!

A Malajziai Kulturális és Művészeti Minisztérium ugyanis csak azzal a feltétellel engedélyezte a rockereknek, hogy október 15-én fellépjenek Kuala Lumpur 50 ezer férőhelyes Merdeka stadionjában, ha vállalják az átadott "illemkódex" betartását. A tilalmak között szerepel mindennemű szexuálisan provokatív gesztus vagy szóbeli megnyilvánulás, és minden olyan ruha vagy kiegészítő, amely "obszcénnek, drogokkal vagy negatív elemekkel kapcsolatosnak" minősíthető.

A minisztérium közleménye szerint "A kormány azt reméli, hogy az előadás Malajzia szórakozásában alternatívát kínál. A férfi előadók kötelesek testüket mellüktől a térdükig elfedni. A művész nem végezhet durva, botrányos tevékenységeket, amelyek a tiszta értékeknek ellentmondanak, például tilos az ugrabugrálás, kiabálás, vagy tárgyak dobálása a színpadról a közönségre."