Alice Cooper Britneyt követi a sétányon

Vágólapra másolva!
A korosodó rockénekes lesz a következő, aki otthagyja nyomát a Hollywood Boulevardon, a hírességek sétányán. A Poison előadója ezzel a kitüntetéssel Britney Spears kisasszonyt követi a sorban, ugyanis az ifjú énekesnő múlt héten ünnepeltette magát a helyszínen.
Vágólapra másolva!

A hollywoodi Walk of Fame, a hírességek sétánya 1958-ban nyílt meg, és az első 16 hónapban 1556 csillagot helyeztek el a helyszínen, írja az Undercover. Az első sztár, aki abban a megtiszteltetésben részesült, hogy saját csillagot kapjon, Joanne Woodward volt, 1960. február 9-én.

Napjainkban a sétány havonta két-három újabb, névvel ellátott csillaggal bővül. Legutóbb Britney Spears pózolt a kameráknak, őt követi a - kissé más műfajban nyomuló és eltérő külsővel hódító - Alice Cooper.

A rockzene matuzsáleme - ki néha felakasztja magát a koncertjei során, majd ostort pattogtat, végül pedig kényszerzubbonyba bújva őrjöng a színpadon - december 2-án teszi tiszteletét a sétányon (helyi idő szerint délelőtt 11.30-kor, ha valaki épp arra jár), és a jeles eseményre minden rajongót szeretettel vár.

Az eredetileg Vincent Furnierként felnőtt Cooper nem tagadja, hogy valóban tett ezt-azt imázsa érdekében, a látványos, sokkoló elemektől sem riadt vissza, de tagadja a véres legendákat: "Ami pedig AIice Cooper rémtetteit illeti, annak nagy részét a sajtó találta ki. Bárhová mentem, mindenütt keringett valami pletyka rólam, sőt még most, harminc év után is hallok ilyeneket, hogy ezt meg ezt csináltam. És ez azért nagyszerű, mert a közönséget arra készteti, hogy használja a képzeletét" - közölte az ötvenen túli zenész.