Britney exférje kipakolt

Vágólapra másolva!
Britney Spears gyermekkori szerelme beszámolt az énekesnővel kötött 55 órás házasság részleteiről - adta hírül az Ananova hírügynökség. Jason Alexander elmondása szerint Britney akkor vetette fel a házasság gondolatát, mikor az egyik Las Vegas-i hotel szobájában szerelmeskedés után cseverésztek.
Vágólapra másolva!

Alexander szerint a beszélgetést Britney kezdte azzal, hogy valami nagyon fontosat szeretne mondani. Miután gyermekkori barátja és szerelme megnyugtatta, hogy neki bármit elmondhat, Britney szégyenlősen rákérdezett: "Elveszel feleségül?"

"Én azonnal igent mondtam, kiugrottam az ágyból, felkaptam a farmeremet, és azt mondtam: Akkor csináljuk minél előbb" - emlékezik vissza Alexander. Britney szintén nagyon lelkes volt, ő is kapkodva öltözött fel.

A fiatalember beszámolója szerint miután a szükséges papírokat beszerezték egy éjjel-nappal nyitva tartó anyakönyvezetői hivatalból, egy Las Vegas-i kápolnában esküdtek egymásnak örök hűséget.

A rövid ceremónia után visszavonultak lakosztályukba, ahol pezsgővel ünnepelték az egybekelést, közben jutott csak eszükbe, hogy családjaikat is illene értesíteniük.

"Britney felhívta az anyukáját, és én hallottam, ahogy üvölt vele. Lynne teljesen elveszítette a fejét a hírre. Ezután Brtiney bátyja is telefonált, én beszéltem vele. Azt ordítozta, hogy azonnal érvényteleníteni kell a házasságot, de én nem szóltam egy szót sem" - ismertette a részleteket Jason.

Jason emlékei szerint ezek után őrült szerelmeskedéssel ünnepelték tovább friss házasságukat, de erre nem maradt túl sok idejük, mert az énekesnő feldühödött családja hamarosan berobogott a nászutas-lakosztályba.

"A bátyja szinte az egész családot elhozta. Britneyt gyorsan áttették egy másik szobába, én pedig ott maradtam a többiekkel. A Spears família teljesen rátelepedett a házasságunkra."

"Elém tettek egy halom papírt, majd azt mondták, hogy ha szeretem Britneyt, akkor aláírom őket. Ezután ránéztem a feleségemre, de ő elfordult, utána aláírtam, amit elém tettek, bár azt sem tudtam, hogy mi áll a papírokban" - mondta Alexander.