Idén is Britneyre voltak kíváncsiak a legtöbben

Vágólapra másolva!
Britney Spears nevére kerestek rá a legtöbbször a Yahoo! keresőjével 2005-ben, így tehát a gyerek sem bizonyult rossz marketinghúzásnak. Mindezek ellenére Britney énekesnői karrierjét sem szeretné feledni: már készül a visszatérésre.
Vágólapra másolva!

A felmérés eredményében egyébként sok meglepetés nincs: az elmúlt négy évből háromszor Britney nyerte ezt a nem hivatalos versenyt, egyedül tavaly sikerült megelőznie őt az American Idol-nak, vagyis a Megasztár amerikai megfelelőjének.

Britneyt egyébként a rapper 50 Cent követi idén, a harmadik helyet pedig a Cartoon Network rajzfilmcsatorna szerezte meg. A dobogósokat Mariah Carey, a Green Day és Jessica Simpson üldözik, de megtalálható még az első tízben Paris Hilton, Ciara, Eminem és Lindsay Lohan is.

"A Yahoo! 2005-ös top 10-e megmutatja, hogy az embereket a pop-ikonok élete érdekli leginkább" - értékelte az eredményt a cég "guruja", Erik Gunther. "A lista élmezőnyében mindenkinek voltak akár zenei, akár filmes, akár tévés sikerei, tehát ez alapján úgy tűnik, az emberek idén inkább a tehetséget keresték, és nem az ellentmondásokat".

Britney közben lázasan készül rá, hogy jövőre már ne csak anyaként kerüljön a lapok címoldalára, hanem például popénekesnőként is. Visszatérő lemezéhez már lestoppolta magának a svéd Bloodshy and Avant producerduót, amely már eddigi legjobban fogadott száma, a Toxic létrejöttében is fontos szerepet játszott. Sőt, Christian Karlsson és Pontus Winnberg (hogy a valódi nevüket is használjuk) feltűntek Madonna idei lemezén is, ahol két számban működtek közre.

A duón kívül a szintén svéd dalszerző-producer, Peer Astrom is ringbe száll majd, hogy segítse Britney karrierjének új szakaszát. Mindenesetre a The Sun szerint az énekesnő "Madonna és Kylie elektronikus jellegű keresztezését" szeretné elérni, és ezzel a recepttel manapság elég sokan robbantanak bankot.