Kylie: Nick Cave mentette meg a karrieremet

Vágólapra másolva!
Kylie Minogue úgy érzi, hatalmas sikereit Nick Cave-nek köszönheti. A Locomotionos idők elmúltával ugyanis bizony szinte senki sem emlékezett arra, ki is az a Kylie Minogue.
Vágólapra másolva!

Azután jött Nick Cave, udvarolt egy sort az éppen pihenőpályán futó Kylie-nak, az pedig elvállalta a vendégszereplést. Az ausztrál énekesnő a szintén ausztrál Cave 1995-ben megjelent Murder Ballads című lemezén vendégszerepelt, a Where The Wild Roses Grow-t adták elő együtt.

Az album és a dal hatalmas sikert aratott, a folyóban sellőként lebegő Kylie végül Nick Cave lemezeladásaihoz is nagyban hozzájárult.

Kylie szerint ez az együttműködés élesztette újjá zenei karrierjét, felpezsdítette a zene iránt érzett szeretetét, főleg azért, mert Cave olyan időszakban dolgozott vele együtt, amikor erre senki más nem volt kapható.

"Azt hiszem már hat évvel a közös munkánk előtt is gondolkozott az együttműködésen, és csak örülhetek neki, hogy türelmesen kivárt. Jóban vagyunk; igaz ugyan, hogy egy ideje nem találkoztunk. Mindig nagy szeretettel és tisztelettel vegyes csodálattal beszélek róla. Olyankor kért fel a közös éneklésre, amikor ez egyáltalán nem számított valami menő dolognak" - mondta az Kylie.

Korábban:
Papírforma szerint zajlott a Brit Awards díjátadója
Kylie teste is csak illúzió

CD-ajánló:
Nick Cave
Kylie Minogue