Kylie újságírót pofozott

Vágólapra másolva!
A popsztár nem akart beszélni Hutchence-vel folytatott szexuális kalandjairól.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO Kylie Minogue, mióta "Can't get you out my head" slágerével újra robbantott a popbizniszben, először borult ki a bulvársajó miatt. A Stuff című amerikai férfimagazin rámenős újságírója volt az, aki az énekesnőt a pofozkodásig feldühítette.

A Stuff magazinnak adott interjú során Kylie-t folyamatosan a szexuális életére, állítólagos vad múltjára és a drogokra vonatkozó kérdésekkel bombázták. A sztárt főleg az bosszantotta fel, hogy azóta öngyilkosságot elkövetett exbarátjára, Michael Hutchence-ra vonatkozó szaftos történeteket próbált kiszedni belőle a férfimagazin újságírója. Kylie és az INXS énekese a pletykák szerint egyszer egy repülőgépen szerelmeskedett, de erről az énekesnő nem volt hajlandó beszélni.

Mikor Minogue a kész interjút elolvasta, azzal szembesült, hogy a válaszait meghamisították, és ez nagyon elkeserítette. A Saturday Night Live című műsorban való szereplése utáni after-partyn Minouge összetalálkozott az interjút készítő riporterrel. Nem tudni, ki ment oda a másikhoz, de az este az újságíró számára kellemetlenül végződött, mivel Kylie pofon vágta.

Kylie.comhttp://www.kylie.com/

A sztár szóvivője azzal kommentálta az esetet, hogy a Stuff munkatársa "verbális erőszakot" követett el Kylie-n, és hogy az énekesnő már az interjú során megmondta neki, hogy megérdemelne egy pofont.