Vágólapra másolva!
Britney Spears a hírek szerint azt tervezi, hogy vakációja után kétéves szünetet tart.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGO Miután a múlt héten befejezte zaklatott amerikai turnéját, a popsztár elkezdte eredetileg félévesre tervezett pihenőjét. Egyes hírforrások szerint azonban Britney-t annyira megviselték a közelmúltban rázúdult támadások a sajtó és a közönség részéről, hogy két évig vissza szeretne vonulni.

Az énekesnőt állítólag nagyon lehangolta, hogy angol rajongói kifütyülték első filmje, a Crossroads londoni premierjén, majd ugyanígy ellene fordult a közönség, mikor július végén egy váratlanul kitört vihar miatt félbe kellett szakítania egy koncertet. Ehhez járultak még legutóbbi lemezének riasztóan alacsony eladási adatai, valamint filmjének lesajnáló kritikai visszhangja.

A sztár rosszul viselte a szakítást barátjával, Justin Timberlake-kel, valamint szülei nemrég lezajlott válását is. Egy bennfentes szerint Britney egy időre vissza szeretne költözni Louisianába az anyjához. Elege van az állandó nyomásból, kimerült, és még mindig nem tette túl magát a szakításán Justinnal.

Britney Spears oldalahttp://www.britneyspears.com/home/index.php

Az énekesnő szóvivője cáfolja ezeket a híreszteléseket. Szerinte Britney nem szándékozik két évre visszavonulni, mindössze fél évig szeretne pihenni.