Moby már egyszer feladta

Vágólapra másolva!
Moby egy interjúban elmesélte, 1999-ben olyan biztos volt benne, a zenei színtéren megbukott, hogy listát írt arról, milyen más foglalkozásokhoz ért.
Vágólapra másolva!

Moby akkoriban úgy érezte, 1999-es Play című lemeze karrierje végét jelenti, az első hat héten ugyanis mindössze tízezer példány fogyott el az albumból. Azóta azonban a vésztjósló kezdeti eladási adatok ellenére ez a szám már meghaladta a tízmilliót, sőt, huszonhat országban a Play platinalemez lett.

"Őszintén be kell vallanom, azt gondoltam, vége a karrieremnek. Amikor kijött a lemez, a pop, a hip-hop és a dance volt a menő. Harminchárom éves voltam akkor, és egy olyan piacra került ki a lemez, amit a tizenkilenc éves popsztárok uraltak. Azt hittem, hogy megválik tőlem a lemezcégem. Egy hosszú listát állítottam össze arról, hogy mihez kezdhetnék a lemez bukása után" - mondta Moby.

A sztár nemrég azt is elárulta, hogy a híres nőkkel folytatott kalandjait, melyekről interjúiban mesél, ő maga találja ki. Elmondása szerint némi túlzás van abban, hogy járt Natalie Portmannel vagy Christina Riccivel.

Moby hivatalos oldalahttp://www.moby.com/