Kylie tagadja, hogy férjhez ment volna

Vágólapra másolva!
A popsztár szóvivője cáfolta azt a sajtóértesülést, miszerint Kylie és kedvese, James Gooding házasságot kötöttek Bali szigetén.
Vágólapra másolva!

Kylie-t újabban ismét ex-barátjával, a híres férfimodell James Goodinggal látják. A Forrás: ORIGOpár két évig tartó kapcsolata idén májusban ért véget, akkor a két sztár életvitelének, illetve időbeosztásának összeegyeztethetetlenségére hivatkozott. A pletykák szerint azonban sokkal inkább arról volt szó, hogy a férfinál tíz évvel idősebb Kylie már a házasság és a közös gyerek gondolatával játszott, ami a 24 éves modellt némileg elriasztotta.

Kylie hivatalos honlapjahttp://www.kylie.com/A világ 10 legjobb videoklipjehttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31294

A két sztár csak egy hétig bírta egymás nélkül: azóta is rendre együttt látják őket. Gooding nemrégiben Ausztráliába repült, hogy az énekesnő turnéját követően egy kis időt együtt tölthessenek. Úgy tűnik tehát, hogy azóta sikerült közös nevezőre jutniuk a kérdésben. Az viszont kétséges, hogy ki adta be a derekát kettőjük közül: felröppent ugyanis a hír, miszerint a pár egy, a Mick Jagger és Jerry Hall egykori esküvőjével megegyező ceremónia keretében végül összeházasodott Bali szigetén. A szerelmesek állítólag Amur Rabik jelenlétében fogadtak örök hűséget egymásnak, csakúgy, mint Mick és Jerry annak idején.

A 34 éves ausztrál énekesnő szóvivője cáfolja a házasság hírét: "nem házasodtak össze, és semmilyen fogadalmat nem tettek egymásnak Balin".

Korábban:
Kylie Minogue egy fotóalbumhoz vetkőzik
Kylie Minogue a nyilvánosság elé tárja szerelmi életét
Kylie és barátja újra együtt