Vágólapra másolva!
Kylie és Danii Minogue ugyanazon a napon, október 28-án jelenteti meg kislemezét Nagy-Britanniában. Sokak szerint ez már annak a jele, hogy Kylie végül megbékélt azzal, hogy kishúga is énekesi pályára lépett.
Vágólapra másolva!

Forrás: ORIGOKylie életében az október 28-i dátum nem tekinthető mérföldkőnek; csak a Fever albumról ez már a negyedik maxi lesz, Danii azonban még csak első kislemezeinek egyikét adja ki. A két testvér manapság már jóban van egymással, de ehhez kellett Kylie magánéleti válsága is. Amikor váratlanul elhagyta kedvese, rájött, mégiscsak a húga vállán sírhatja ki magát a legjobban.

Annak idején azért vesztek össze, mert Kylie nehezményezte, hogy utána testvére is a popzenével próbálkozik. Annyira rosszul esett neki a döntés, hogy még kampányolt is húga ellen, kiadóik legnagyobb megdöbbenésére. A felvetést pedig, hogy közösen lépjenek színpadra, meglehetős indulatokkal utasította el. A testvérpár dalait megjelentető két kiadó ennek ellenére meg van róla győződve, hogy a könnyűzenében mindkettejük számára van elég hely az érvényesülésre, sőt az, hogy testvérek, marketing szempontból még mindkettejüknek jól jöhet. A két kislemez közös időzítésével kiadóik már meg is tették az első lépést ebbe az irányba.