Aguilerát kékre-zöldre veri szeretője

Vágólapra másolva!
Christina Aguilera nem is tagadja, hogy él-hal a durva szexért. Az MTV-nek nyilatkozva azt is elárulta a nemrégiben teljes imidzsváltáson átesett énekesnő, hogy még a fotósokkal is gyakran konfliktusba keveredik a játékok közben szerzett foltok miatt.
Vágólapra másolva!

Forrás: BMG

Annyit azért bevallott, hogy másnap gyakran okoz galibát az előző esti duhajkodás eredménye: "A sminkesek meg a fotósok utálnak, mert kék-zöld foltokkal jelenek meg a fotózásokon. Szeretem a durva játékokat. Szórakoztat a bilincs."

Az énekesnő Dirrty című klipjében és az azonos című album borítóján a cowboyokéhoz hasonló védőszárakon kívül viselt alsóneműt szintén nem hölgyeknek tervezték. Ez az öltözet volt rajta az MTV legutóbbi díjátadóján is, amiért is - mellesleg Britney Spearsszel együtt - megkapta a prostituált címkét jó néhány riportertől. Aguilera - szintén új - kommunikációs stílusának megfelelően azt felelte: "Ha, mondjuk, éjfél környékén egy mellékutcában így találkozna velem valaki, nyugodtan mondhatná, hogy kurva vagyok. De hát ez egy rohadt díjátadó-show volt. Ott voltam, tettem a dolgomat. Végül is azért vagyok, hogy szórakoztassam a közönséget!"