Madonnának túl hideg Anglia

Vágólapra másolva!
Madonna nemrégiben családostól visszaköltözött Los Angelesbe. Úgy tűnik, nem csupán rövid kiruccanásról van szó, mivel a gyerekek, Lourdes és Rocco most már új lakhelyükön járnak iskolába. A népszerű énekesnő a borongós brit időjárásra hivatkozott, de egyes híreszetlések szerint családi viszályok állnak a döntés hátterében.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Madonnát állítólag a zord idojárás űzte el Nagy-Britanniából. Az énekesnő a szigetországban élt, miután férjhez ment a brit rendező Guy Ritchie-hez, de most két gyermekükkel visszaköltöztek Los Angelesbe. A sztárpáros gyermekei, Lourdes és Rocco már be is iratkozott az iskolába Amerika enyhébb éghajlatú nyugati partján.

Madonna apósa, John Ritchie így nyilatkozott: "Szerintem Madonna örül, hogy elment Londonból, mert a zord téli időjárás lehangolta. Los Angeles-i otthonukban medencéjük is van, a közelben pedig tengerparti strandok." Az após elejtett egy utalást arra, hogy esetleg családi okok is közrejátszhattak: "Két nappal karácsony előtt pakoltak össze, és egyszer csak elmentek. Nem is láttuk Roccót karácsonykor."