A Rolling Stones nem akar filmet Brian Jonesról

Vágólapra másolva!
Hamarosan film készülhet a Rollong Stones egykori, rejtélyes körülmények között elhunyt alapító tagjáról, Brian Jones-ról. A zenekar tagjai attól tartanak, hogy a film ártani fog Mick Jagger és Keith Richards hírnevének.
Vágólapra másolva!

A legendás hírű Rolling Stones zenekar tagjai mindent megtesznek, hogy megakadályozzák egy olyan film létrejöttét, mely a csapat történetének kezdeti szakaszáról szól, s az egyik alapítótag, Brian Jones állítólagos meggyilkolásának témáját feszegeti.

A zenészek attól tartanak, hogy a film ártani fog Mick Jagger és Keith Richards hírnevének - esetleg azt sugalmazza majd: ők voltak a felelősek Brian Jones 1969-ben bekövetkezett haláláért.

A The Wicked World Of Brian Jones című film producere, az a Steve Woolley lesz, akinek nevéhez az egykori Beatles-film, a Backbeat is kötődik. A Rolling Stones állítólag már figyelmeztette egykori menedzserét, Allen Kleint, aki az 1972-es slágereik szerzői jogdíjának tulajdonosa, hogy ne járuljon hozzá akkori szerzeményeik filmbéli felhasználásához.