A Stones törölte belgrádi koncertjét

Vágólapra másolva!
Most már bizonyos: a Rolling Stones nem ad koncertet Belgrádban. A híres brit együttes jogi képviselője a zenekar tagjainak biztonságára hivatkozva mondta vissza a fellépést.
Vágólapra másolva!

A Rolling Stones jogi képviselője néhány nappal a Zoran Djindjic szerb kormányfő elleni merényletet követően biztonsági okokra hivatkozva lemondta belgrádi koncertjét.

A legendás brit zenekar a belgrádi székhelyű Komuna elnevezésű ügynökség szervezésében lépett volna fel Szerbiában. A március 12-ei gyilkosságot követően a kormány által finanszírozott iroda több kísérletet is tett arra, hogy megmásítsa a csapat képviselőinek döntését, ám azok a zenekar tagjainak biztonságára hivatkozva kitartottak álláspontjuk mellett: "A Rolling Stones jogi képviselője a mai napon hivatalosan is megerősítette, a zenekar bizonyosan nem fog fellépni Belgrádban" - nyilatkozta Maksa Catovic, a szervezőiroda munkatársa.

A Rolling Stones augusztus 2-án lépett volna fel Belgrádban a tavaly szeptemberben indult világ körüli koncertkörútja keretében.