Bonót ismeretlenek tartják rettegésben

Vágólapra másolva!
Bono, a U2 énekese alaposan megerősítette biztonsági szolgálatát, miután sorozatosan halálos fenyegetéseket tartalmazó leveleket kapott. Az indulatokat abszurd módon az szította fel, hogy a sztár szerepet vállalt az éhezők kínjainak enyhítésére indított kampányban.
Vágólapra másolva!

Bono az elmúlt néhány hétben 24 halálos merényletet és válogatott kínzásokat ígérő levelet kapott, bennük olyan ígéretekkel és felszólításokkal, mint, hogy "Ha nem hagyod abba, dobozban végzed", vagy "Sz...d le az idegeneket, törődj a saját hazáddal!" A sztár általában figyelmen kívül hagyja az ilyen fenyegetőzéseket, ezúttal azonban valamilyen, nyilvánosságra nem hozott jelre felfigyelve a Scontland Yard különleges ügyosztálya is kijelentette: a küldemények bizony okot adnak a félelemre. A legendás nyomozóiroda jelenleg a leveleket tanulmányozza, használható ujjlenyomatok, esetleg DNS-minta után kutatva.

Eközben Bono megduplázta népes családjára felügyelő biztonsági szolgálat létszámát, és a barátai szerint csak még jobban eltökélt lett küldetésében.