Clinton lehet a Stones szaxofonosa

Vágólapra másolva!
A Rolling Stones énekese, Mick Jagger felkérte az Egyesült Államok volt elnökét, Bill Clintont, hogy szaxofonozzon a brit együttes ma esti, hongkongi koncertjén, írja az ABC. A politikus szintén a városban tartózkodik, és korábban közölte, hogy szeretné megnézni Richardsék produkcióját.
Vágólapra másolva!

"Ha ő is benne van, megtesszük" - közölte Jagger, ám nem ez volt az első eset, hogy felkérték Clintont, hogy szálljon be egy kis közös muzsikálás végett. A South China Morning Post úgy tudja, hogy korábban, egy kaliforniai koncert során már volt ilyesféle együttműködési kísérlet, ám a demokrata politikus akkor udvariasan nemet mondott. Clinton jelenleg egy üzleti konferencián vesz részt Hongkongban, és szeretné megnézni a koncertet, ám még kérdéses, hogy fellép-e a legendás zenészekkel.

A hatvanéves Jagger kiváló kondíciója is téma volt, erre az énekes csak ennyit mondott: "Formában vagyok, boldognak érzem magam, ehhez nem tudok mit hozzátenni. Talán annyit, hogy az elmúlt 18 hónap fantasztikus volt mindannyiunk számára. 120 koncertet adtunk, és mind sikeres volt. Immár a végéhez közeledünk, és ez elégedettséggel tölt el."

Bár a hosszú turné egy újabb szakaszt zár le a zenekar életében, Jagger megnyugtatta az újságírókat, hogy a Stonesnak ezzel nincs vége. "Szeretek más dolgokat is megtapasztalni a Stoneson kívül, de továbbra is szeretem azt, amit csinálok" - jelentette be a fáradhatatlan frontember.