Ozzy elégedetlen a kórházi ápolókkal

Vágólapra másolva!
A néhány nappal ezelőtt motorbalesetet szenvedett Ozzy Osbourne nemrégiben magához tért, és a kórházban dolgozó nővérekre panaszkodott.
Vágólapra másolva!

Felesége, Sharon Osbourne elmondása szerint Ozzynak kihagyott a lélegzete és megállt a szívverése, amikor néhány napja súlyos motorbalesetet szenvedett.

"Másfél percig nem lélegzett és pulzusa sem volt. Hála az égnek, hogy a biztonsági ember jelen volt és tudta, mit kell tennie. Nagyon hálásak vagyunk neki, hogy sikerült újraélesztenie őt" - emlékezett vissza Sharon.

A Black Sabbath egykori frontembere közvetlenül kórházba szállítása után életmentő műtéten esett át. Az énekest napokig altatásban ápolták, hogy könnyebb legyen elviselnie a sérüléseivel járó fájdalmat.

"Az orvosok szerint van esély arra, hogy megússza maradandó sérülések nélkül, de ezt csak azután lehet biztonsággal megállítani, ha már nem lesz szüksége lélegeztetőgépre és lábra tud állni" - nyilatkozta Sharon a Daily Mirror magazinnak. Elmondása szerint a balesetet az okozta, hogy Ozzy motorja megpattant egy nagyobb buckán és a levegőbe repülve "a fején landolt".

19 éves lánya, Kelly, aki apja baleste óta szintén Angliában tartózkodik, elmondta: rocker édesapja már biztosan jobban érzi magát, végre magához tért és a nővéreket szidta.