Vágólapra másolva!
Az énekesnő igencsak sajnálja, hogy zenei karrierje miatt nem tudta magát képezni a tudományok terén, most viszont mélyebben megismerkedhet a brit irodalom nagyjaival.
Vágólapra másolva!

Madonna humán, művészeti diplomára hajt Oxfordban, így lehetősége lesz bepótolni a hiányosságokat, melyek miatt néha pironkodott a közelmúltban.

"Madonna mindig frusztrált volt amiatt, mert felhagyott a tanulással azért, hogy zenei karrierjére összpontosítson" - nyilatkozta az énekeső egy ismerőse a brit Sun című lapnak.

Nem sokáig örülhettek azok, akik abban bíztak, hogy majd együtt teáznak a pop királynőjével az egyetemi büfében, vagy épp tőle kérik majd el fénymásolásra az előadás anyagát: az hamar kiderült, hogy Madonna nem jár be az órákra, otthon készül majd a vizsgákra.

"Ő valójában nagyon okos, elképesztően olvasott, és mindig is érdekelte őt az irodalom" - közölte a barát.

"Nagyon elszánt, meg akarja szerezni a képesítést. Mindig újabb célokat tűz ki maga elé, és az Oxfordi Egyetem kurzusa ezúttal az új célja. Igen neves, patinás hely a tanulásra, így nagyon örült, mikor elfogadták jelentkezését. Mindent kihoz majd ebből, amit lehet" - tette hozzá az ismerős.