Kettős én: Robbie Williams új neve és személyisége

Vágólapra másolva!
A Take That egykori énekesének elege van a személy körüli felhajtásból: Pure Francis néven szeretne tovább dolgozni. Egy különleges, kísérleti zenét tartalmazó korongot is kíván készíteni.
Vágólapra másolva!

A Magyarországon is látott énekesnek immár elege van abból a sok felhajtásból, az ismert névvel járó sok zűrből, kötelességből, írja az Ananova. Furcsa dolog ez a világhír: épp a tegnap írtunk új botránykönyvéről, melyben szaftos eseteket húz elő a múltból - és amennyiben valaki névtelenségre és békére vágyik, az semmiképp nem ír hosszan orgiákról és kábítószeres partikról önéletrajzi regényében.

Mindenesetre újabban kitalált magának egy új személyiséget, és a hírek szerint már írt is egy lemezre való fenyegető, sötét hangulatú, ideges, elektromos zenét. Nem elég neki a Pure Francis művésznév, még egy egész élettörténetet is kreált a fantom mellé. Az új anyag várhatóan októberben kerülne a boltokba, épp akkor, mikor az eredeti Robbie Williams Greatest Hits is megjelenik. Semmiképp nem tekinthető önmaga konkurenciájának, mivel az egyik egy slágergyűjtemény, a másik egy furcsa, elektromos zenéket tartalmazó CD lesz.

Ma jelenik meg Angliában az énekes Feel című önéletrajza, ebben is felbukkan Pure Francis személye: "Neil Diamond lesz, egy kis Kraftwerkkel, csipetnyi Depeche Mode-dal. Úgy gondolok rá, mint egy alkoholista, amerikai figurára. Orange County a származási helye, majd West Hollywoodba költözött, de nem volt túl nagy szerencséje" - tűnődött Williams, majd elárulta, hogy 11 dal már el is készült. Új szerzőtársa van, Stephen Duffy személyében.