Optimisták a rákos Kylie Minogue orvosai

Vágólapra másolva!
Ma megkezdődött az emlőrákkal diagnosztizált Kylie Minogue orvosi kezelése dél-ausztráliai Melbourne-ben.
Vágólapra másolva!

A 36 éves világhírű popsztár kezdődő stádiumban lévő betegségéről előző nap számolt be a PA brit hírügynökség. Az ausztrál énekesnő lemondta a "Showgirl" című, már megkezdett, világ körüli turné ausztráliai fellépéseit.

Kylie Minogue orvosai és hozzátartozói egyaránt derűlátóan nyilatkoztak azzal kapcsolatban, hogy a popsztár legyőzi a betegséget. "Ez nem egy halálos ítélet" - hangsúlyozta az ABC rádiónak szerdán Helen Zorbas, az ausztráliai Országos Rákellenes Központ igazgatónője. Hasonlóan nyilatkozott Minogue testvére, Dannii, aki kijelentette: "A rákot olyan korai szakaszában fedezték fel nála, hogy valamennyien optimisták vagyunk, s minden jóra fordul."

"Remélhetőleg minden rendben lesz, és újra veletek együtt lehetek" - üzent rajongóinak Kylie Minogue, aki egyszersmind annak a csalódottságának is hangot adott, hogy éppen szülőhazájában tartandó fellépéseit kell elhalasztania.

A 36 éves énekesnő csütörtökön lépett volna fel Sydneyben, és négy másik további ausztrál városban is hiába várják a jövő hónapban. Kylie turnéja egyébként márciusban kezdődött Glasgow-ban, és az eredeti tervek szerint júniusban a glastonburyi fesztiválon fejeződött volna be.