Vágólapra másolva!
Robbie Williams újra összeáll korábbi fiúcsapatával, legalábbis egy dokumentumfilm erejéig biztosan. Ezzel egy időben új válogatásalbum és DVD is megjelenik majd.
Vágólapra másolva!

A kilencvenes évek népszerű angol fiúcsapatról készülő dokumentumfilm alkotói tartottak attól, hogy a Take That új közös szereplésének legfőbb akadálya Robbie Williams befűzése lesz. A legutóbbi értesülések szerint azonban végül mind az öten belementek a közös projektbe, így a felállás az egykorihoz hűen a következő lesz: Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange és Robbie Williams.

A film apropója a Take That feloszlásának tizedik évfordulója, mely idén esedékes. Egy évtized elteltével most beszélnek először a különválás okairól, az azt követő eseményekről és az azóta eltelt időről, a műsort pedig az ITV csatorna sugározza majd Take That... For The Record címmel. A tévéműsorral nagyjából egy időben, november 14-én jelenik meg a Never Forget című DVD és a 16 kislemezt, élő és exkluzív felvételeket tartalmazó válogatás CD is.

Robbie Williamsnek ezzel meglehetősen sűrűn alakul majd az év hátralevő része, mivel még idén szólóban is jelentkezni fog. Október 3-án jelenik meg Trippin című kislemeze, melyet két héttel később követ majd az Intensive Care-re keresztelt stúdióalbum.