Janet Jackson nem kell kövéren

Vágólapra másolva!
Jacko húgának mindenképpen le kell adnia néhány kilót, különben könnyen lapátra teheti a lemezkiadója.
Vágólapra másolva!

Janet Jackson körülbelül tízkilós súlyfelesleget szedett magára a közelmúltban, és bár nemrég még azzal indokolta mindezt, hogy egy filmszerep kedvéért hízott meg, most már másról szólnak a hírek. Most egy Jacksonhoz közeli forrás szerint az énekesnő az emlékezetes 2004-es Super Bowl óta lejtőre került.

Akkor a mellbimbó-kivillantós akciója miatt került világszerte a lapok címoldalára, ám a botrány nem tett jót hírnevének, és a legutóbbi, Damita Jo című albuma bukás lett. Azóta állítólag az evésben keres menedéket.

Kiadója, a Virgin igencsak aggódik a soron következő lemez promóciója miatt, hogy külön személyi edzőt béreltek Jackson mellé. "Janet meglehetősen rossz éven van túl. Az új album állítólag elég jól sikerült, de a Virgin attól tart, hogy ez sem fogy majd túl jól, ha Janet nem lesz a legjobb formájában, ezért kapott maga mellé egy trénert, és szigorú diétát kell betartania. Legalább kilenc-tíz kilót kell leadnia."

Janet titokban nyilatkozó ismerőse szerint azonban nincs mitől tartani, mert az énekesnő amilyen könnyen felszedte, olyan könnyen le is adja majd a kilókat: "Janet mindig odafigyel a súlyára, amikor tényleg szükséges."