Mindenki vár valamit - Tankcsapda

2006.03.03. 11:30

Április végén új stúdióalbummal jelentkezik a hazai rock szcéna legkiemelkedőbb bandája, a Tankcsapda. Ezzel párhuzamosan pedig megkezdődnek  a koncertek is, melyeknek csúcspontja a május 27-i, budapesti, Kisstadionban megrendezésre kerülő nagykoncert ígérkezik.

A Tankcsapda a tavaszi hónapokban számos újdonsággal készül: április 24-én kerül a lemezboltokba vadonatúj stúdióalbumuk, immár egy új kiadó, a CLS Records gondozásában. A Mindenki vár valamit címet viselő új korongot egy nagyszabású koncertturné keretén belül mutatják be, mely március 31-én indul Kazincbarcikán és további tizenhárom nagyvárost ejt útba.

A tavaszi turné végállomása és egyben legkiemelkedőbb helyszíne a budapesti Kisstadion lesz, ahol is május 27-én kerül sor az új album nagyszabású lemezbemutató koncertjére. A jegyeket már március 15-től megvásárolhatják az érdeklődők.

Az új album beharangozó dala a Nem kell semmi címre hallgat, amelyhez hamarosan készül a videoklip is, a már megszokott filmes stábbal, Herz Péter rendező irányításával. A zenekar elöljáróban már pár dalcímet elárult az albumra kerülő tizenhárom új felvételből: Az alagút végén, Füst és lábdob, Egy van, Rock a nevem címet viselő dalok már biztosan rajta lesznek a sokak által várt Tankcsapda-albumon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK