Amorf Ördögök: itt a vége

Vágólapra másolva!
A mai napon bejelentette feloszlását az Amorf Ördögök zenekar. Harag azonban nincs, hanem a tagok a saját útjukat szeretnék majd járni a jövőben.
Vágólapra másolva!

"A mai napon, sok szép év után feloszlik az Amorf Ördögök zenekar. Nem lehetett már ezt tovább húzni-halasztani. Jóban vagyunk egymással, csak mást szeretnénk csinálni, mint eddig" - olvasható az együttes honlapján.

Az is kiderül, hogy egyes tagok továbbra is dolgoznak együtt, így rögtön az együttes énekesnője, Péterfy Bori első szólólemezén is találkozhatunk az Amorf Ördögök két tagjának nevével is. Tövisházi Ambrus és Tariska Szabolcs egyéb közös terveiről egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy előbbi továbbra is az Erik Sumo Band élén folytatja zenei pályafutását.

A - saját megfogalmazása szerint - "kacat-pop" műfajban tevékenykedő Amorf Ördögök gimnáziumi zenekarként indult a kilencvenes évek elején, és első albumát 2000-ben jelentette meg. Ezen kívül még két nagylemezt készített az együttes, az utolsó a 2005-ben napvilágot látott Cellux-szimfónia volt, melyen már a Honvéd Férfikar hattagú különítménye is szerepelt. A zenekar blogján búcsúajándékként a tavaly decemberi búcsúkoncertje felvételeit kínálja ingyenes letöltésre rajongóinak.