Britney rajongóitól kér segítséget

Vágólapra másolva!
Hivatalos honlapján keresztül kéri leghűségesebb rajongóit Britney Spears, hogy segítsenek neki az új lemezének címet találni. Az egykori pophercegnő ugyanis már csak rajongóiban bízhat. Öt címötletből egy egyszerű szavazással döntheti el a nagyérdemű, mit is szeretnének Britney új albumán látni.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt időszakban már főleg csak botrányairól híres Britney Spears láthatóan szeretne végre a popzenei karrierjére koncentrálni.

Túl sok segítőtársra sajnos már nem számíthat, ezért újból rajongóihoz fordult tanácsért. Hivatalos honlapján keresztül kérte most meg leghűségesebb hódolóit, hogy találjanak neki egy megfelelő lemezcímet a visszatérésnek szánt új stúdióalbumához. Öt lehetőség közül szavazhatják meg a honlap olvasói, mire is keresztelje Britney az új anyagot. Az első opció a Lindsay Lohant piszkáló Omg Is Like Lindsay Lohan Like Okay Like, ami azért valljuk be, elég direkt reklám lenne az amerikai celebvilág másik híres botrányhősnőjének. A további négy a What If the Joke Is on You, a Down Boy, az Integrity és a Dignity, amikre egy egyszerű klikkel bárki leadhatja voksát.

Aztán ki tudja, mi is lesz a végső befutó, de végre nem újabb pletykával, drasztikus hajvágatással vagy épp bugyivillantással kívánja a figyelmet magára irányítani a 25 éves Britney, hanem popzenei terveire próbál újból ráfeküdni.

Britney visszatérő korongja a hírek szerint már nagyban készülődik, ami már tudott, hogy a produceri munkálatokért Sean Garrett és Jonathan Rottem a felelős. Mindketten főleg a hiphop és az R&B műfajában jeleskedtek korábban. Sean Garrett Beyoncétól Usheren át Mary J. Blige-ig számos nagy névnek írt és producerelt dalokat, míg Jonathan Rottem 50 Cent, Snoop Dogg vagy Dr. Dre mellett segédkezett. Mindeközben Britney kiadója, a Jive már arra is ígéretet tett, hogy a korong első kislemezes felvétele szeptemberben fog debütálni. A teljes album pedig őszre várható.