Sebesülteket látogatott Beyoncé

Vágólapra másolva!
Meglátogatta a kórházban azt a két rajongóját Beyoncé, akik az énekesnő koncertjén sérültek meg, a show-hoz használt pirotechnikai eszközök következtében.
Vágólapra másolva!

A baleset vasárnap este történt Missouriban, ahol röviddel Beyoncé Knowles koncertjének kezdete után a színpadra szánt tűzijáték a nézőtérre esett.

A közönségből ketten is könnyebben megsérültek, őket kórházba kellett szállítani. Az énekesnő röviddel a koncert befejezését követően látogatta meg a szerencsétlenül járt rajongóit, miután a kórház személyzete szerint "nagyon aggódott" az állapotuk miatt.

Később Beyoncé a hivatalos honlapján is megjelentetett egy közleményt az esetről, melyben "nagyon szerencsétlennek" nevezte a történteket.

"Rögtön a show után meglátogattam őket a kórházban, és nagyon örülök, hogy mindketten jól vannak. A pályafutásomat és az életemet végigkísérik a világ legnagyszerűbb rajongói. Az ő biztonságuk és jólétük mindig is az egyik legfontosabb marad a számomra" - fogadkozott az énekesnő.

Beyoncé idén áprilisban kezdte világ körüli turnéját Japánban, majd Ausztrália és Európa következett, mielőtt Észak-Amerika került volna sorra. A turné szeptember 15-én ér majd véget a kanadai Winnipegben.