Kiborgokkal küzd meg Britney

Vágólapra másolva!
Britney Spears életében először rajzolva jelenik meg, és egyenesen Koreából érkezett. Mariah Carey állítólag gyönyörűbb, mint valaha, a Portishead hű marad önmagához, a Utah Saints pedig lebuktatja MC Hammert. Az elmúlt hetek videoklipjei között válogattunk.
Vágólapra másolva!

Britney Spears - Break The Ice

A Britney Spears-szappanopera most éppen ott tart, hogy a bíróság a felügyeletét az apjára, Jamie-re bízta, míg Spears csak engedéllyel hagyhatja el otthonát, a felelőtlen költekezés helyett pedig csak a zsebpénzéből gazdálkodhat. Az élet azonban nem áll meg, hiszen április 14-én jelenik meg Britney Spears harmadik kislemeze a Blackout című albumról, és ez a Break The Ice című dal lesz, melyhez kapcsolódóan elkészült Britney első animációs videoklipje is.

A rossz nyelvek szerint ez nem is meglepő, hiszen a zaklatott életszakaszban levő énekesnő most nincs abban a helyzetben, hogy klipekben szerepeljen, a még gonoszabbak szerint pedig mostanság nem is néz ki úgy, hogy el lehetne adni szexszimbólumként, ezért jobb híján marad az animáció.

Nézd meg a videoklipet itt!

A klipet az a Robert Hales rendezte, aki többek között a Gnarls BarkleyCrazy című, két évvel ezelőtti világslágeréért is felelős volt, és bár Dél-Koreában készült, a videó egyértelműen a japán anime stílusban készült. Britney itt végre szuperhősként küzdhet meg kiborgokkal és más szörnyetegekkel, és talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy természetesen nem ő, hanem ellenfelei húzzák a rövidebbet. Kár, hogy a valóságban ez nem mindig így történik...